TechArt modifică noul Porsche Cayenne

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 22.05.2010
Tunerii germani de la TechArt au creat un pachet estetic pentru cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne.

Cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne a primit o serie de îmbunătăţiri estetice din partea tunerului german TechArt. Exteriorul lui Porsche Cayenne poate fi vopsit în culori speciale, iar ţevile de eşapament pot fi înlocuite cu unele din oţel inoxidabil. Pentru ca tuningul exterior să fie complet, germanii au propus seturile de jante din aliaj uşor Formula, Formula II şi Formula III.

Clienţii pot alege jante cu dimensiuni cuprinse între 20 şi 23 de inch şi pot opta pentru culoarea cu care vor fi vopsite. De asemenea, TechArt a pregătit şi o nouă mască pentru motor, realizată din fibră de carbon. La interior, tunerii germani oferă clienţilor tapițerie din piele vopsită în diferite nuanţe, volan în trei spiţe care dispune de padele pentru schimbarea treptelor de viteză, pedale din aluminiu şi nelipsitul logo TechArt brodat pe covoraşe.

De asemenea, clienţii care vor alege să işi modifice maşina în "curtea" TechArt se vor bucura şi de pachetul Rear-Seat-Entertainment.

În următoarele luni, tunerii germani vor pregăti pentru noul Porsche Cayenne un pachet aerodinamic complet si un kit pentru performanţă.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • arata bine! poate putin prea sexy pt mine!
    1 2
  • criza bat-o vina
    nasol
    Vai de mineeeeeeeeeeee.Ma duc sa sparg si eu o banca ceva ca sunt mort dupa masina asta........Da Doamne sa castig la loto sau sa fac niste afaceri cu statul sa am si eu bani de un exemplar ca acesta.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru