Chevrolet Volt

Joi, 17 Ianuarie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Cred în vehiculele electrice. În viitor, ele vor avea o autonomie de 500 km”

Şeful GM America s-a declarat un militant al maşinilor electrice. Oficialul consideră că publicul va accepta treptat acest tip de vehicule şi că autonomia lor va ajunge chiar şi la 500 de km.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Modele noi

Cadillac ELR - coupe cu propulsia lui Chevrolet Volt

Cadillac debutează în segmentul coupe-urilor premium electrice cu noul ELR. Bazat pe Converj, modelul de serie mizează pe trenul de propulsie al actualului Chevrolet Volt.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | Industrie

Chevrolet Volt și-a triplat vânzările în 2012

Chevrolet a anunțat că Volt, modelul său electric cu autonomie extinsă de un motor pe benzină, a reușit să vândă în 2012 de trei ori mai multe exemplare decât în 2011. Volt a câștigat astfel clar lupta cu Nissan Leaf.
Marti, 18 Decembrie 2012 | General

Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, a primit un Chevrolet Volt

Chevrolet i-a oferit lui Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, un automobil electric Volt. Americanii reconfirmă astfel statutul lor de partener auto oficial al celui mai popular club de fotbal din lume.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Mediu

Chevrolet: "Clienţii de Volt au economisit 20 de milioane de litri de carburant"

Clienţii lui Chevrolet Volt au economisit împreună peste 20 de milioane de litri de carburant, parcurgând peste 160 de milioane de kilometri în modul 100% electric.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Economic

GM vrea să vândă 500.000 de maşini electrice pe an în 2017

GM pregăteşte o ofensivă electrică fără precedent pe piaţa auto. Constructorul american plănuieşte să vândă 500.000 de vehicule cu emisii zero pe an până în 2017.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Cadillac ELR, versiunea de serie a lui Converj, va avea tracţiune faţă

Purtătorul de cuvânt al mărcii Cadillac a confirmat versiunea de serie a lui ELR, inspirată de conceptul Converj. Aceasta va fi bazată pe platforma lui Chevrolet Volt şi va avea tracţiune faţă.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Industrie

GM pierde aproximativ 49.000 de dolari pentru fiecare Volt vândut

Analiştii din industria auto estimează că General Motors pierde aproape 49.000 de dolari pentru fiecare unitate Volt vândută, totul din cauza costurilor de producţie şi a politicii de leasing avantajoase pentru clienţi.
Joi, 30 August 2012 | Economic

Vânzări record pentru Chevrolet Volt în luna august

Chevrolet a anunţat că în luna august se va consemna un nou record de vânzări pentru modelul Volt. Electricul s-a vândut deja în 13.000 de exemplare anul acesta.
Vineri, 10 August 2012 | Tehnologie

GM speră să obţină 320 de km autonomie pentru modelele sale electrice

GM şi Envia lucrează la un nou tip de baterie litiu-ion, capabil să înmagazineze mai multă energie şi să garanteze o autonomie pur electrică de aproximativ 320 de kilometri.
Marti, 12 Iunie 2012 | Autoipoteze

Chevrolet Volt ar putea avea un motor pe benzină mai puternic din 2014

Chevrolet se pregăteşte să aducă pe piaţă o versiune îmbunătăţită a actualului Volt. Modelul electric va debuta în 2014 şi va veni cu o nouă unitate pe benzină, mai puternică.
Luni, 28 Mai 2012 | General

Tot mai mulţi posesorii de Toyota Prius devin clienţii lui Chevrolet Volt

Chevrolet Volt fură serios din clienţii lui Toyota Prius. Potrivit americanilor, modelul nipon este cel mai des oferit la schimb în locul maşinii electrice GM.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Mai 2012 | General

Clienţii lui Volt au economisit împreună 8 milioane de litri de benzină

Chevrolet a publicat o statistică a kilometrilor parcurşi de clienţii lui Volt doar în mod electric. După 64 de milioane de kilometri bilanţul este simplu: 8 milioane de litri de benzină economisiţi.
Luni, 05 Martie 2012 | Industrie

GM opreşte temporar producţia modelului Chevrolet Volt/Opel Ampera

General Motors a decis să oprească producţia modelului Chevrolet Volt/ Opel Ampera deoarece vânzările slabe au dus la crearea de stocuri.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Siguranta

GM va demara un recall pentru a repara bateriile lui Volt

General Motors a dezvoltat o soluţie pentru problema lui Chevrolet Volt. Modelul va primi un recall în baza căruia vor fi reparate elementele care ar putea duce la un incendiu la nivelul bateriei în cazul unui accident.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Siguranta

Opel întârzie livrările europene ale lui Ampera din cauza problemelor lui Chevrolet Volt

Investigaţiile care vizează riscurile de incendiu la nivelul bateriilor lui Volt în SUA au făcut ca livrărie lui Opel Ampera să fie întârziate în Europa.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Volt va fi mai ieftin şi mai eficient

General Motors lucrează în prezent la o serie de soluţii care ar trebui să reducă costurile de producţie ale viitorului Volt cu 25%. În acelaşi timp, eficienţa bateriilor va creşte.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Siguranta

GM: "Dacă va fi necesar, vom schimba designul bateriilor lui Volt"

General Motors anunţă că producătorul american este dispus să facă orice modificare legată de bateriile lui Volt dacă recentele investigaţii ale NHTSA vor dovedi că e nevoie de acest lucru. "Dar să nu sărim direct la concluzii", spun oficialii GM
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt, investigat oficial de NHTSA

NHTSA a demarat o anchetă formală în privinţa lui Chevrolet Volt. Între timp, GM le oferă maşini de împrumut posesorilor de Volt care se tem că ar putea avea probleme în caz de accident.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Chevrolet ia în considerare o versiune hibridă a lui Cruze

General Motors ia în considerare dezvoltarea şi producţia unei versiune plug-in hybrid a lui Cruze. Modelul l-ar rivaliza pe Prius PHEV şi ar putea debuta în 2013.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, productie, Salon Auto, Jaguar, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru