Tot mai mulţi posesorii de Toyota Prius devin clienţii lui Chevrolet Volt

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.05.2012
Chevrolet Volt fură serios din clienţii lui Toyota Prius. Potrivit americanilor, modelul nipon este cel mai des oferit la schimb în locul maşinii electrice GM.

Deşi a debutat ezitant, Chevrolet Volt se dovedeşte a fi un model care câştigă tot mai mult teren pe segmentul maşinilor eco. General Motors a emis recent un comunicat oficial prin care încearcă să popularizeze atracţia clienţilor de Toyota Prius faţă de Chevrolet Volt.

Potrivit documentului publicat de americani, Prius este cel mai des întâlnit model oferit în schimbul unui Volt. Pe locurile următoare se numără un alt model Toyota, Camry, Honda Civic şi BMW Seria 3. Această statistică dovedeşte că 70% din clienţii lui Volt oferă la buy-back modele care nu fac parte din grupul GM.

Proaspeţii posesori se declară extrem de mulţumiţi de maşina electrică, 93% dintre ei declarând că ar face aceeaşi alegere şi acum.

Cristi Landy, managerul departamentului de marketing Chevrolet, a declarat: “Aproape 7 din 10 clienţi Volt sunt noi pentru Chevrolet. Cu un astfel de aflux de oameni noi în showroom-urile noastre, chemaţi practic de Volt, dealerii noştri trebuie să se dedice 100% pentru a fideliza publicul şi a-i prezenta întreaga ofertă de modele Chevrolet.“

via l puregreencars

Comentarii (4)

  • si restul stirii?!
    ce reduceri primesc, ce avanateje sunt oferite?!
    hai ca doar stim de acum cativa ani de cand farsa cu pedala de acceleratie de la toyote ce politici comerciale neloiale au oferit GM posesorilor de toyota, propovaduind niste minciuni si inselaciuni macabre.
    foamea de bani distruge omul in firea lui si societatea in sine.

    the american dream is to murder humanity
    11 9
  • hotweels
    GM
    Volt nu e o masina rea deloc,nu ma mira ca unii clienti de Prius se orienteaza catre modelul american.
    In prezent,GM e constructorul cu cele mai interesante marci si modele la nivel mondial.
    Acum astept manute rosii de la fanii VAGabonzi.
    12 12
  • @Bogdan Mirica
    Nu credeţi că e o greşeală de scriere în titlu? Mergeţi cumva pe urmele lui Costi Ioniţă?
    5 2
  • corect
    nu credem, suntem siguri... jenant
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru