Chevrolet Volt

Joi, 24 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Tur de forta cu Chevrolet Volt

Inginerul sef al proiectului Chevrolet Volt ne prezinta calitatile dinamice ale acestui model pe un circuit improvizat in parcarea unui stadion. Scopul principal: placerea condusului fara consum de carburant. Volt ruleaza in modul EV pe intreaga durata a acestei inregistrari.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Noul minicar de la Opel este prioritar pentru succesul marcii

Opel va crea un rival pentru Ford Ka si viitorul Volkswagen Up. Modelul va fi mai mic decat Agila si este esential pentru succesul viitor al germanilor.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

Prima culoare a lui Chevrolet Volt a primit un nume

Nuanta de culoare in care este vopsit Chevrolet Volt se va numi "Viridian Joule". Cel care a propus-o a primit un testdrive exclusiv cu un Volt de pre-productie.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Opel planuieste fabricarea unei versiuni SUV a lui Ampera

Opel planuieste fabricarea unei versiuni SUV bazata pe platofrma modelului Ampera. In cazul in care proiectul este acceptat este posibil sa vedem acest model incepand cu anul 2013.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | General

GM a ales finalistii concursului de botezare a culorii lui Chevrolet Volt

Finalistii concursului General Motors cu tema "botezarea primei nuante de culoare a lui Chevrolet Volt" au fost alesi si asteapta votul publicului.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Modele noi

Cadillac Converj a fost aprobat pentru productie

General Motors a aprobat dezvoltarea si constructia ulterioara a unei versiuni de productie a lui Cadillac Converj. Converj Concept a debutat la Salonul Auto de la Detroit din acest an.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | General

Omul din spatele lui Chevrolet Volt pleaca la Opel

Frank Webber, omul care a condus proiectul Chevrolet Volt, va parasi GM pentru o functie de conducere in cadrul Opel. Dezvoltarea modelului hibrid american nu va fi afectata insa de aceasta decizie.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

CEO GM: “Volt va intra in productie la sfarsitul anului 2010”

Fritz Henderson, directorul executiv de la General Motors a declarat intr-o conferinta de presa ca modelul Chevrolet Volt va intra in productie la sfarsitul lui 2010.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Modele noi

GM ofera un test drive cu Volt in schimbul botezarii primei nuante de culoare

Americanii vor putea boteza prima nuanta de culoare a lui Chevrolet Volt. Cei care vor propune numele care ajung pe primele trei locuri ale clasamentului vor avea ocazia de a testa modelul Volt in exclusivitate.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Modele noi

GM a construit ultimul Volt de pre-productie pentru teste

Ultimul exemplar de pre-productie al lui Chevrolet Volt a fost construit saptamana trecuta. Acest model va fi testat in conditii extreme de temperatura, dupa care faza de testare va fi incheiata.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Economic

Chevrolet va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM

General Motors intentioneaza sa faca din Chevrolet unul din cele mai importante branduri de volum. Constructorul american va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Modele noi

50.000 de precomenzi pentru noul Chevrolet Volt

Chevrolet Volt se anunta un real succes pentru General Motors. Compania americana a inregistrat deja 50.000 de doritori ai modelului care va fi lansat in 2010.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, productie, Salon Auto, Jaguar, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru