Prima culoare a lui Chevrolet Volt a primit un nume

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Nuanta de culoare in care este vopsit Chevrolet Volt se va numi "Viridian Joule". Cel care a propus-o a primit un testdrive exclusiv cu un Volt de pre-productie.

Fanii Chevrolet din Statele Unite ale Americii au ales numele nuantei de culoare in care a fost vopsit pentru prima data Volt. Aceasta culoare este exclusiva modelelor electrice de la Chevrolet si este denumita "Viridian Joule". Cel care a "botezat" aceasta culoare se numeste David Thomas si este castigatorul unui testdrive cu Chevrolet Volt.

Peste 3.000 de consumatori americani au votat numele acestei nuante de vopsea, iar numele "Viridian Joule" a fost in topul preferintelor inca din data de 16 noiembrie. David Thomas a devenit astfel primul consumator care a condus un Chevrolet Volt de pre-productie, cel mai apropiat model de cel care va intra in vanzare peste doi ani.

Chevrolet a primit aproape 27.000 de propuneri diferite pentru nuanta lui Volt, iar acestea au fost votate intre 22 octombrie si 4 noiembrie. Dintre cele 27.000 de propuneri, Chevrolet a ales 13.000, pe care le-a lasat in voia consumatorilor americani. Castigatorul a propus mai multe nume, dar a ramas intr-un final cu "Viridian Joule".

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • concurs
    mda...un amarat de test drive. ma asteptam sa-i dea o masina dar se pare ca s-au chitrosit aiurea cei de la GM...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru