GM a ales finalistii concursului de botezare a culorii lui Chevrolet Volt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.11.2009
Finalistii concursului General Motors cu tema "botezarea primei nuante de culoare a lui Chevrolet Volt" au fost alesi si asteapta votul publicului.

In urma cu ceva vreme, cei de la General Motors au demarat un concurs pe internet pentru a boteza prima culoare in care a fost prezentat Chevrolet Volt. Modelul Chevrolet Volt are o nuanta deosebita, care prezinta atat o tenta verde, cat si o tenta argintie. Castigatorul concursului va avea ocazia sa faca un drivetest exclusiv cu acest model deosebit, inainte de lansarea oficiala.

Peste 13.000 de candidati s-au inscris la acest concurs, iar GM a ales trei finalisti. Propunerile acestora sunt “EV-ergreen”, “Viridian Joule” si “environMINT”. Prima si ultima propunere sunt din California, iar cea de-a doua propunere este de la un rezident din Florida.

Clientii GM vor alege castigatorul drivetest-ului prin vot, iar cei trei finalisti vor fi adusi la Los Angeles sa vada modelul Chevrolet Volt. Noua nuanta de culoare va fi disponibila doar pentru Chevrolet Volt, iar productia acestui model este asteptata sa inceapa la sfarsitul anului 2010.

Via | TheCarGeneration

Comentarii (3)

  • bentley
    Color
    Culoarea biscuitelui turbat :)
    2 0
  • valentin
    rusinica
    S-au facut de kko ditamai producatorul puteau si ei sa dea cadou o masina nu un test drive ...MARE BRANZA .........!
    1 1
  • Bravo
    Dar mie imi place cum arata masina :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru