GM ofera un test drive cu Volt in schimbul botezarii primei nuante de culoare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.10.2009
Americanii vor putea boteza prima nuanta de culoare a lui Chevrolet Volt. Cei care vor propune numele care ajung pe primele trei locuri ale clasamentului vor avea ocazia de a testa modelul Volt in exclusivitate.

Fanii Chevrolet Volt din Statele Unite ale Americii sunt invitati sa ii dea un nume culorii in care este vopsit acest model. Persoana care va crea cel mai interesant nume pentru aceasta nuanta de culoare va face un test-drive exclusiv cu modelul Chevrolet Volt. Dupa cum puteti observa, modelul Chevorlet Volt a fost prezentat intr-o nuanta deosebita de culoare, care merita un nume pe masura.

Imaginile cu Chevrolet Volt au dezvaluit o nuanta de argintiu care prezinta si o tenta de verde. Din pacate, nu putem stii cu exactitate cum arata aceasta culoare pana nu o vedem in lumina naturala. Partea interesanta la noua nuanta de culoare a celor de la General Motors este ca acesta va ajunge in productie si va fi una dintre nuantele standard ale lui Chevrolet Volt. Mai mult decat atat, doar modelele electrice de la General Motors vor beneficia de aceasta nuanta de culoare unica.

Concursul va avea trei castigatori, care vor putea aduce cate un prieten alaturi de ei si vor putea sa testeze un Chevrolet Volt in Los Angeles.

Testdrive-ul exclusiv va avea loc inaintea inceperii zilelor dedicate presei din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Din pacate pentru fanii lui Chevrolet Volt din lume, concursul este valabil doar pentru cetatenii care locuiesc in Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, initiativa celor de la Chevrolet este inedita si face parte din noul val de reclame si actiuni pe care le-a intreprins constructorul american de automobile.

Via | Autoblog| ChevroletVoltage

Comentarii (8)

  • Andrei
    @Sebastian Toma
    Cred ca tacerea inseamna afirmativ.
    Bun, voiam sa te intreb cum are spatiul interior Fiat Bravo raportat la un Chevrolet Lacetti? Ma refer la strict la spatiu.Care il are mai mare?
    0 0
  • mircea
    @Andrei
    Andrei, ultima oara cand m-am urcat in Lacetti s-a intamplat acum ceva timp, iar de atunci am mai testat cateva zeci de masini. Strict ca spatiu, probabil ca sunt oarecum egale. Ca materiale si feeling, Bravo e net superior.
    1 0
  • Andrei
    @Mircea Mester
    Inteleg....Stii ar trebui sa faceti , nu stiu daca se poate voi stiti mai bine, un spatiu pe site unde sa poti face comparatie dimensiuni intre clasele de masini.Nu toti isi permit sau au un dealer in zona sa faca un test drive.Nu stiu daca sunt explicit Mircea.Este ceva similar pe gsmarena.com, in care paralel poti vedea fisa tehnica a doua modele.Da ma rog, cred ca sunteti ocupati suficient incat sa va dau anumite idei.Spor la treaba!

    PS.Voi merge in cele din urma la un showroom sa vad modelele pe viu,de care te-am intrebat.
    0 0
  • mircea
    @Andrei
    Pai avem asa ceva pe Automarket de ceva vreme incoace :)

    http://www.automarket.ro/masini-noi/compare.php?action=add_trim&trim=8121&pn=1

    Enjoy.
    1 0
  • chevy volt
    cred ca sar potrivi ALIEN GREY
    0 0
  • ......
    CINE POATE SA CUMPERE ARATAREA ASTA DE MASINA?
    0 1
  • Suuuuuuper Caaaaaar
    SUUUUUPER CAAAR WITH SUUUUUPER COLOR...

    Intr-adevar culoarea e noua dar multe masini se apropie de aceasta nuanta... ramane sa o vedem si live... Iar masina e bestiala.... super sport cu detalii din Enterprise a lui Jean Luke Pickard dar adaptate in cel mai pur stil american, definind Voltul prin masivitate, robustete, sportivitate si nu in ultimul rand eleganta.
    0 0
  • prudentul
    culoare
    Deci...argintiu...verde...Nu se poate numi altfel decât Spinach Silver. :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru