Omul din spatele lui Chevrolet Volt pleaca la Opel

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.11.2009
Frank Webber, omul care a condus proiectul Chevrolet Volt, va parasi GM pentru o functie de conducere in cadrul Opel. Dezvoltarea modelului hibrid american nu va fi afectata insa de aceasta decizie.

Divortul dintre General Motors si Opel a lasat loc si unor mutari importante in cadrul angajatilor. Opel are meritul a fi reusit sa coopteze de curand pe nimeni altul decat Frank Webber, omul care s-a aflat in spatele proiectului Chevrolet Volt, unul dintre modelele cruciale din istoria General Motors.

Chiar daca cel mai important om implicat in dezvoltarea modelului hibrid a parasit echipa constructorului american, dezvoltarea lui Volt nu va fi afectata de aceasta mutare. Se pare ca Webber a plecat intr-un moment bun, cand proiectul este deja in executie, iar data lansarii oficiale nu mai este in pericol de a fi amanata.

Momentan, Opel nu a anuntat functia pe care Webber o va ocupa in cadrul companiei, dar cu siguranta aceasta va fi una de conducere. Locul lui Frank Webber in interiorul GM va fi preluat de Doug Parks, inginer sef, responsabil cu dezvoltarea modelelor compacte in cadrul gigantului din Detroit.

Despartirea de Webber este a doua lovitura primita de GM in ceea ce priveste migrarea oamenilor importanti, dupa ce Bob Kruse, director executiv in cadrul departamentului de inginerie a modelelor electrice si hibride, a demisionat pentru a pune bazele propriei firme de consultanta.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Narcis
    Da foarte bine face!!!!! Mai bine sa plece la habaucii aia de la opel care sunt cu puta in nisip.E mai bine la GM fara unii care sunt petarde si au falimentat colosul american!
    Hai America, politia globului!
    0 3
  • Acuma nu stiu daca tu ai glumit s-au ai zis-o "pa bune", dar Weber si Kruse sunt doi dintre oamenii care ar fi scos GM din faliment si ar fi bagat in faliment.
    2 0
  • agramaticalitati
    sau mai bine "sau"....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru