Dacia

Joi, 18 Aprilie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Spring: prețurile încep de la 10.990 de euro

Constructorul de la Mioveni deschide comenzile pentru noul Spring. Modelul cu zero emisii poate fi achiziționat prin programul Rabla Plus (+ oferta specială Dacia Finance), caz în care pornește de la 10.990 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 05 Aprilie | Intern

Prețuri noua Dacia Spring facelift în România: start de la 11.800 de euro cu Rabla Plus

Dacia a anunțat oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din România. În țara noastră, modelul electric de oraș pornește de la 11.800 de euro prin programul Rabla Plus.
Vineri, 29 Martie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în primele două luni

Dacia Sandero conduce clasamentul înmatriculărilor în Europa după primele două luni. Modelul subcompact al constructorului român a fost vândut în peste 45.800 de exemplare.
Joi, 28 Martie | Economic

Dacia: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model în primul trimestru din 2024

Constructorul de la Mioveni anunță că aproximativ 4.500 de persoane au rezervat online un model, prin intermediul platformei de e-commerce a mărcii, în primul trimestru din 2024.
Joi, 21 Martie | Economic

Topul înmatriculărilor din Europa, în primele două luni din 2024: Dacia în fața Renault

În primele două luni ale anului 2024, Dacia a înmatriculat mai multe mașini decât părintele Renault. Pe prima poziție în topul înmatriculărilor se menține Volkswagen.
Miercuri, 20 Martie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster în România: start de la 18.800 de euro

Începând de azi, clienții din România pot comanda noua Dacia Duster. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare, iar prețurile încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 13 Martie | General

Dacia, brand-ul cu cei mai mulți clienți fideli în Germania

Conform unui nou studiu, Dacia este brand-ul auto cu cei mai mulți clienți fideli pe piața din Germania. Procentul clienților fideli mărcii de la Mioveni din această țară este mai mare cu 20% față de media industriei auto.
Miercuri, 13 Martie | Economic

Cât costă noua Dacia Spring în Marea Britanie? Start de la 15.000 de lire sterline

Dacia a dezvăluit oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din Marea Britanie. Pe această piață, noul model electric de oraș are un preț de pornire de 14.995 de lire sterline.
Vineri, 01 Martie | Masini electrice si hibride

Șeful Dacia confirmă: viitorul Sandero va avea și o versiune electrică

Denis Le Vot, șeful Dacia, a confirmat în cadrul Salonului Auto de la Geneva că viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică. Noul model va fi lansat până în 2028.
Joi, 22 Februarie | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină din Europa în ianuarie. Tesla Model Y nu intră în top 10

Potrivit celor mai recente cifre, Dacia Sandero a încheiat prima lună din 2024 pe primul loc în clasamentul celor mai vândute mașini din Europa. Tesla Model Y, fostul lider, nu a intrat în top 10.
Joi, 22 Februarie | Industrie

Dacia, 3 premiere mondiale la Geneva: noul Duster, Spring facelift și prototipul pentru Dakar

Constructorul de la Mioveni va fi prezent la ediția din 2024 a Salonului Auto de la Geneva. Aici, Dacia va prezenta noua generație Duster, noul Spring facelift și Sandrider, prototipul care va participa la Dakar din 2025.
Miercuri, 21 Februarie | Economic

Dacia a vândut mai multe mașini decât Renault în Europa, în prima lună din 2024

Conform celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), Dacia a vândut mai multe mașini în Europa decât Renault în luna ianuarie. Constructorul român a vândut peste 51.600 de mașini pe tot continentul în prima lună din 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Februarie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noua Dacia Spring. 5 lucruri esențiale despre modelul electric+VIDEO

Automarket a călătorit în mare secret la Paris, acolo unde am avut ocazia să vedem în premieră mondială noua Dacia Spring. Modelul cu zero emisii a primit o serie de noutăți majore, iar în acest articol ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre acesta. În plus, ai și un video cuprinzător.
Marti, 20 Februarie | Oameni si masini

Dacia are un nou director de design: Emanoel Derta a lucrat la Alfa Romeo, Lancia și Porsche

Dacia l-a numit director al Centrului de Design de la București pe Emanoel Derta. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, el a lucrat la mai multe mărci celebre, printre care Alfa Romeo, Lancia și Porsche.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Teaser cu un nou model Dacia: ar putea fi noul Spring facelift

Dacia a publicat o imagine teaser oficială cu un viitor model, încă necunoscut. Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre noul Spring facelift.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru gama Dacia: echipare nouă pentru Sandero și sisteme de siguranță noi în standard

Dacia a pregătit o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele. Printre acestea, cele mai importante sunt reprezentate de o linie de echipare nouă pentru Sandero și sisteme de siguranță noi în echipările de bază.
Marti, 30 Ianuarie | Motorsport

PREMIERĂ: Dacia Sandrider, prototipul care va alerga în Raliul Dakar

Dacia a publicat primele imagini și informații despre Sandrider, prototipul cu care intenționează să participe la Raliul Dakar în 2025. Mașina este echipată cu un motor V6, de 3.0 litri, cu 359 CP.
Sambata, 27 Ianuarie | Industrie

Dacia Sandero City: versiunea care poate fi cumpărată cu 9.000 de euro

Campania „Sezonul Dacia” aduce o mulțime de avantaje pentru potențialii cumpărători ai mărcii. De exemplu, versiunea Sandero City poate fi cumpărată cu puțin sub 9.000 de euro cu ajutorul Programului Rabla.
Vineri, 26 Ianuarie | General

Doar 8 mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto de la Geneva. Dacia și Renault, singurele mărci majore

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat lista oficială cu participanții ediției din acest an. Lista include doar 8 mărci auto, printre care amintim de Renault și Dacia. Acestea vor fi singurele mărci majore prezente la ediția din acest an a celebrului salon.
Marti, 16 Ianuarie | Intern

Dacia: vânzările au crescut cu 15% în România, în 2023. Logan, pe primul loc

Potrivit rezultatelor finale pentru anul 2023, vânzările Dacia pe piața noastră au crescut cu aproape 15%. Marca de la Mioveni are astfel o cotă de piață de aproape 29%.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru