Dieselgate

Miercuri, 26 Aprilie 2017 | Mediu

Germania se opune amenzilor de 30.000 de euro pe mașină pentru constructorii care încalcă testele de emisii

Germania nu este de acord cu propunerile Comisiei Europene care prevăd amenzi de 30.000 de euro pe mașină pentru constructorii care încalcă testele de emisii.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Constructorii germani se gândesc să urmeze exemplul Peugeot-Citroen și să publice datele reale de consum ale mașinilor

Constructorii germani discută posibilitatea de a publica datele reale de consum ale mașinilor, pe lângă cifrele oficiale ale testelor NEDC, pentru a urma astfel exemplul Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Industrie

Efectul Dieselgate: Land Rover și Fiat, singurii constructori cu vânzări în creștere pentru diesel. La Dacia, scăderea este de 9%

23 dintre cei mai mari 25 de constructori au înregistrat o scădere la vânzările de mașini cu motoare diesel în Europa. În medie, scăderea este de aproape 4%, în timp ce în cazul Dacia aceasta ajunge la aproape 9%.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | Intern

UE anunță schimbări în testele pentru emisii cu amenzi de până la 30.000 de euro pe vehicul: "Motoarele diesel vor dispărea mai repede decât ne imaginăm"

Comisia Europeană a adoptat o serie de schimbări în regulamentul testelor pentru emisii, prin care producătorii pot fi amendați cu până la 30.000 de euro pe vehicul.
Marti, 28 Martie 2017 | Industrie

Clienţii Volkswagen se plâng de probleme după Dieselgate: scăderi de putere, creşterea consumului sau oprirea motorului

Mai mulţi clienţi Volkswagen susţin că maşinile lor au numerose probleme după ce le-au dus în service pentru remedierea problemelor cauzate de scandalul Dieselgate, inclusiv scăderi de putere, creşterea consumului sau oprirea motorului.
Luni, 27 Martie 2017 | Industrie

Autoritățile germane, date în judecate pentru modul în care au gestionat scandalul Dieselgate

O organizație de mediu a acționat autoritățile germane în instanță pentru că Volkswagen a înlăturat de pe mașini software-ul pentru păcălirea testelor de emisii deși inițial nu primise acordul pentru acest lucru.
Marti, 21 Martie 2017 | Industrie

Opel a scăpat de Dieselgate: autoritățile franceze anunță că nu există nicio dovadă de fraudă din partea germanilor

Autoritățile franceze au închis ancheta împotriva Opel în privința emisiilor motoarelor diesel, întrucât nu a obținut nicio dovadă că producătorul german a fraudat testele.
Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Renault, suspectată că utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor. Constructorul neagă toate acuzaţiile

Autorităţile franceze suspectează că Renault utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor după ce testele pentru Captur şi Clio au evidenţiat emisii de oxid de azot de 4 ori mai mari. Constructorul neagă acuzaţiile şi susţine că respectă regulamentele.
Vineri, 03 Martie 2017 | Mediu

Toată lumea e curată: Ministerul Transporturilor din Italia nu a găsit nereguli în emisiile a 18 modele diesel Euro 5. Dacia Sandero se află printre acestea

Niciun constructor european în afara Grupului VW nu folosește software care să păcălească testele de consum. Aceasta este concluzia la care au ajuns autoritățile italiene după o serie de teste dedicate care au avut loc la Napoli și Torino.
Luni, 27 Februarie 2017 | Economic

Profitul Grupului Volkswagen crește în 2016, dar factura Dieselgate se îngroașă: 22.6 miliarde de euro au plătit până acum germanii

Scandalul Dieselgate a costat Grupul Volkswagen 22.6 miliarde de euro. Aproape 90% din bani au mers pentru a stinge procesele izbucnite în Statele Unite.
Luni, 06 Februarie 2017 | Industrie

Problemele Volkswagen se extind în Europa: germanii, daţi în judecată de o companie cu o flotă de 500 de maşini

Un distribuitor de peşte care a luat în leasing 500 de maşini Volkswagen a dat în judecată constructorul german în urma scandalului Dieselgate.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Industrie

Europenii încep să primească despăgubiri: Volkswagen, obligată să răscumpere o Skoda Yeti a unui proprietar german

Proprietarul unei Skoda Yeti va primi înapoi toţi cei 26.500 de euro pe care i-a dat pe maşină, întrucât valoarea de piaţă a acesteia a scăzut din cauza Dieselgate, potrivit unei decizii a justiţiei germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Industrie

Scenariul prin care Volkswagen ar fi putut evita Dieselgate: motoare diesel furnizate de Mercedes încă din 2005

Volkswagen și Mercedes au discutat în 2005 despre posibilitatea încheierii unui parteneriat. Mercedes ar fi urmat să furnizeze motoare diesel pentru modelele VW și scandalul Dieselgate ar fi putut fi astfel evitat.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | General

Englezii își unesc forțele împotriva Volkswagen: 10.000 de clienți vor despăgubiri în cazul Dieselgate

O casă de avocatură din Marea Britanie caută despăgubiri pentru toți cei 1.2 milioane de clienți englezi afectați de Dieselgate. Dintre aceștia, 10.000 au semnat deja acțiunea de judecată.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Industrie

Punct final pentru Dieselgate în SUA: Grupul Volkswagen pledează vinovat şi plăteşte 4.3 miliarde de dolari

Grupul Volkswagen va plăti 4.3 miliarde de dolari în SUA pentru a încheia scandalul Dieselgate în SUA şi va pleda vinovat în procesele intentate de statul american.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Industrie

Directorul biroului de reglementare pentru emisii de la Volkswagen, arestat în SUA pentru fraudă şi conspiraţie în cazul Dieselgate

Oliver Schmidt, şeful departamentului de reglementare legală din cadrul Volkswagen, a fost arestat în SUA pentru că nu a informat autorităţile americane că producătorul german fraudează testele de emisii.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Industrie

Coreea de Sud lovește crunt Volkswagen: un oficial al Grupului german, condamnat la 18 luni de închisoare în scandalul Dieselgate

Coreea de Sud este prima țară care condamnă la închisoare un oficial Volkswagen în urma scandalului Dieselgate. Acesta a fost acuzat de falsificarea unor documente legate de emisiile mașinilor comercializate pe această piață.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Mediu

Coreea de Sud nu glumește cu mașinile care încalcă normele de poluare: 10 modele Nissan, BMW și Porsche nu mai au drept de comercializare

Coreea de Sud a retras certificarea a 10 modele Nissan, BMW și Porsche pe motivul falsificării unor documente privind emisiile și nivelul de zgomot.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Industrie

Dieselgate intră pe linia dreaptă: Volkswagen are acordul final pentru a remedia cele 9 milioane de maşini Dieselgate în Europa

Volkswagen a primit acordul final al autorităţilor germane pentru a remedia toate cele 9 milioane de maşini din Europa afectate de scandalul Dieselgate.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Economic

Volkswagen începe să-și spele păcatele după Dieselgate: va plăti 1.6 miliarde de dolari canadienilor și va repara 60.000 de mașini cu motoare V6 TDI în SUA

Volkswagen a anunțat că va aloca 1.6 miliarde de dolari pentru clienții săi din Canada. Aceștia vor putea să renunțe la mașină și să primească valoarea ei actuală plus o sumă considerabilă de bani drept despăgubire.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, dieselgate, diesel, scandal Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru