Europa

Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii vor să-i ademenească pe europeni cu electrice noi: XPeng P7 și G9

Noile modele electrice XPeng P7 și G9, două modele venite din China, au ajuns în Europa. Cu aceste mașini, constructorul asiatic dorește să se impună serios în câteva dintre marile piețe auto de pe Bătrânul Continent.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii lucrează la un rival pentru Volkswagen ID.3 și Renault Megane E-Tech

Constructorul chinez de automobile Zeekr a publicat o serie de imagini cu al treilea model din gamă, un SUV compact cu zero emisii. Va fi disponibil și în Europa.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Suzuki Jimny va fi și electric. Parte din strategia de lansare a 5 modele electrice în Europa

Suzuki și-a făcut publică strategia de electrificare până în anul 2030. Piața care ne interesează pe noi cel mai mult, adică cea din Europa, va primi 5 modele cu zero emisii, inclusiv un Jimny pur electric.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Xpeng își întăresc poziția în Europa. Vor lansa două electrice noi în februarie

Chinezii de la Xpeng continuă extinderea în Europa. De această dată, marca asiatică promite lansarea a două modele cu zero emisii în 3 februarie.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Industrie

Ce mașini au înmatriculat europenii în 2022: Dacia, cea mai mare creștere din clasament

Potrivit celor mai recente date publicate de către Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, în 2022, europenii au înmatriculat peste 11.28 milioane de mașini. Volkswagen a fost marca preferată a clienților de pe Bătrânul Continent.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: În ultimul an, la noi în țară au fost descoperite aproape 200 de mașini furate

Potrivit celor mai recente date Eurostat, în Europa au fost furate circa 450.000 de mașini în 2020. În România au fost descoperite aproape 200 de vehicule furate în ultimul an, potrivit unui studiu realizat de platforma CarVertical.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

STUDIU: Peste 800.000 de mașini produse în China vor fi importate în Europa, în 2025

Potrivit unui nou studiu, peste 800.000 de automobile produse în China ar urma să fie importate în Europa, în anul 2025. Astfel, Bătrânul Continent are șanse mari de a deveni un importator net de automobile produse în țara asiatică.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Lucid Air Dream Edition a ajuns în Europa. Autonomie de 883 kilometri

Americanii de la Lucid Motors au dat startul livrărilor pentru modelul cu zero emisii Air Dream Edition în Europa. Pe piața din Germania, mașina pornește de la 218.000 de euro.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Tehnologie

Lexus va echipa toate modelele sale din Europa cu sistemul Nanoe X pentru purificarea aerului din habitaclu

Lexus va echipa toate modelele sale vândute pe piața din Europa cu sistemul Nanoe X pentru purificarea aerului din habitaclu, dezvoltat de Panasonic. Potrivit mărcii japoneze, sistemul de purificare previne virusurile, bacteriile, polenul și alergenii care se pot aduna în sistemul de ventilație și climatizare al mașinii.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Industrie

Ford Bronco va ajunge în Europa fără motoare diesel. Preț de pornire de la 60.000 de euro

Potrivit unor informații noi apărute în presă, modelul de teren Ford Bronco ar putea ajunge în Europa fără motorizări diesel. Noul model ar urma să fie oferit doar cu două motorizări pe benzină, una cu 4 cilindri, iar cealaltă cu 6 cilindri.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Tehnologie

PREMIERĂ: Genesis GV60 primește tehnologia de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor

Din 2023, exemplarele Genesis GV60 comercializate pe Bătrânul Continent vor veni echipate cu tehnologia de recunoaștere facială. Aceasta va fi utilizată pentru deschiderea/închiderea portierelor, dar și pentru pornirea motorului.
Luni, 12 Decembrie 2022 | General

Ford vrea să devină „mai american” pentru clienții europeni

Divizia europeană a mărcii Ford promite să devină „mai americană” pentru clienții Bătrânului Continent odată cu trecerea la o gamă de modele exclusiv electrice. Pentru aceasta, Ovalul Albastru introduce și un slogan nou pentru piața din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Economic

Grupul BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi, în anumite țări din Europa

Mini și BMW anunță prețuri uniforme la mașinile noi comercializate în anumite țări din Europa. Modificarea intră în vigoare în 2024, treptat, pentru marca Mini, și în 2026, tot treptat, pentru brand-ul din Munchen.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Industrie

Volkswagen va comercializa în Europa mașini produse în China

Gigantul german va comercializa, pe Bătrânul Continent, mașini produse în China. Este vorba despre versiunea de producție a conceptului Cupra Tavascan.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Concepte

Detalii noi despre Toyota bZ Compact SUV. Anunță un rival electric al lui Volkswagen ID.4

Conceptul Toyota bZ Compact SUV a debarcat în Europa. Cu această ocazie, producătorul asiatic a dezvăluit o serie de detalii noi, inclusiv dimensiunile acestui exercițiu de design.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ford prezintă noul Ranger Platinum: dotări premium și motor turbodiesel cu 240 CP

Ford Ranger poate fi comandat, în Europa, într-un nou nivel de echipare de top. Este vorba despre Ranger Platinum, care propune o listă lungă de dotări premium, dar și un motor turbodiesel V6 cu 240 de cai putere.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Industrie

Dacia Sandero, al treilea cel mai înmatriculat model din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost al treilea cel mai popular model din Europa, în luna octombrie. Prima treaptă a podiumul a fost ocupată de Peugeot 208, iar a doua de Volkswagen Golf.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Industrie

Stellantis vrea să producă în India mașini electrice accesibile. Ele ar urma să se vândă în Europa

Grupul Stellantis a anunțat oficial că dorește să stabilească un parteneriat cu o uzină din India. Acolo vor fi produse viitoarele modele electrice destinate pieței europene, datorită costurilor de producție reduse comparativ cu cele din Europa.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

Raport ACEA: Înmatriculările din UE vor înregistra o nouă scădere în 2022

Potrivit datelor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), înmatriculările din UE vor înregistra o nouă scădere în 2022.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Economic

Vânzări Dacia în Europa: creșteri de peste 16% după primele 10 luni

Cele mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile relevă o creștere cu peste 16% a vânzărilor Dacia pe piața europeană, în primele 10 luni. Constructorul de la Mioveni este printre puținele mărci care a înregistrat creșteri în această perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru