Europa

Joi, 20 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Ford F-150 Lightning ajunge în Europa. Norvegia este prima țară unde se va vinde

Constructorul american de automobile anunță că electricul F-150 Lightning va fi disponibil și în Europa. Prima țară în care debarcă este, fără nicio surpriză, Norvegia.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Smart #3, primul SUV coupe electric al mărcii: va ajunge și în Europa în 2024

Smart a lansat oficial noul său model #3 în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noul model, primul SUV coupe din istoria mărcii, va fi prezentat și în Europa în această toamnă, iar lansarea pe piață va avea loc în prima parte a anului viitor.
Vineri, 31 Martie 2023 | Modele noi

Dodge: edițiile de adio Charger și Challenger Last Call ajung și în Europa

Americanii de la Dodge au anunțat oficial că vor aduce în Europa noile ediții de adio Charger și Challenger Last Call în acest an. Dintre toate cele 7 ediții lansate în Statele Unite, 5 vor ajunge pe Bătrânul Continent, iar prima ediție va fi limitată la doar 55 de exemplare.
Miercuri, 29 Martie 2023 | General

STUDIU: În Europa, și mașinile electrice second-hand au kilometraje false

Un nou studiu realizat de o platformă de verificări auto online arată că și mașinile electrice la mâna a doua pot avea kilometrajul falsificat. În Europa, fiecare a 7-a mașină electrică second-hand are kilometrajul fraudat.
Luni, 27 Martie 2023 | Industrie

Un nou producător chinez aterizează în Europa. Va lansa 5 modele electrice noi până în 2025

Chinezii de la Zeekr urmează să ajungă oficial pe piața din Europa la finalul acestui an. Producătorul de mașini electrice spune că va lansa nu mai puțin de 5 modele electrice noi până la jumătatea deceniului.
Joi, 16 Martie 2023 | Economic

Tesla a dominat vânzările europene de mașini electrificate în Europa, în ultimul trimestru din 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a vândut cele mai multe mașini electrice în ultimul trimestru din 2022, în Europa. Constructorul american ocupă primele două locuri în clasamentul primilor 10. Tot aici apare și Dacia Spring.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Numărul stațiilor de încărcare în Europa, de 3 ori mai mic decât numărul mașinilor electrice pe șosea

Potrivit unui nou raport al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, numărul stațiilor de încărcare din Europa este de 3 ori mai mic decât cel al mașinilor electrice pe șosea. Organizația atrage atenția că ritmul de instalare a stațiilor de încărcare noi este prea lent.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa

Constructorul american de automobile anunță că a comercializat 50.000 de exemplare Mustang Mach-E în Europa. Mașina aniversară a fost vândută în Germania și este un Mach-E GT.
Marti, 28 Februarie 2023 | General

Germania, nemulțumită de interzicerea mașinilor cu motoare termice în Europa

Guvernul german și-a exprimat nemulțumiri față de decizia de a interzice vânzarea mașinilor noi cu motoare termice în Uniunea Europeană, începând din 2035. Germania vrea ca vânzările acestor mașini să continue și după 2035, cu condiția ca ele să fie alimentate cu combustibili sintetici și ecologici.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Dacia Spring, a doua cea mai înmatriculată electrică din Europa, în ianuarie

Dacia Spring a încheiat luna ianuarie pe locul al doilea în topul mașinilor electrice înmatriculate în Europa. Tesla Model Y a fost pe locul 1, iar Volkswagen ID.4 pe 3.
Marti, 21 Februarie 2023 | Economic

România, cea mai mare creștere a producției de automobile din Uniunea Europeană

Potrivit noilor date furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, România a înregistrat cea mai mare creștere a producției de automobile la nivelului Uniunii Europene în 2022. Statistica mai arată că țara noastră este al șaselea cel mai mare producător de mașini din Uniune.
Joi, 16 Februarie 2023 | General

Comisia Europeană: Numai autobuze cu zero emisii din 2030

Comisia Europeană a propus un plan prin care toate autobuzele să fie cu zero emisii începând din 2030. Totodată, Comisia a propus și un plan prin care să reducă treptat emisiile provenite de la vehiculele grele până în 2050.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Februarie 2023 | General

Ford va elimina 3800 de locuri de muncă în Europa

Divizia europeană a mărcii Ford a anunțat că va elimina aproximativ 3800 de locuri de muncă. Acest lucru face parte dintr-un plan nou de reorganizare a mărcii pe piața europeană.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | General

OFICIAL: Vânzările de mașini noi cu motoare termice, interzise din 2035 în Europa

Parlamentul European a aprobat oficial planul de a interzice vânzările de mașini noi în Europa, începând din 2035. Din acel an vor putea fi vândute doar vehicule cu zero emisii.
Luni, 13 Februarie 2023 | Modele noi

Mazda confirmă lansarea lui CX-80 în Europa: debutul, la sfârșitul lui 2023

Mazda a confirmat oficial că va lansa noul său SUV CX-80 în Europa la sfârșitul acestui an. Noul model va fi fratele mai mare al lui CX-60 și va avea 3 rânduri de scaune.
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Joi, 09 Februarie 2023 | Industrie

Adio, Kia Rio! Modelul subcompact dispare din Europa

Potrivit unor informații noi apărute în presă, modelul de clasă mică Kia Rio ar urma să fie retras din Europa mai târziu în acest an. Înlocuitorul său va fi crossover-ul Kia Stonic.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Industrie

Chinezii de la BYD vor să construiască o fabrică de mașini electrice în Europa

Compania chineză BYD, unul dintre cei mai mari constructori de automobile din țara asiatică, dorește să se extindă în Europa și să deschidă o fabrică nouă pe Bătrânul Continent. Anterior, constructorul chinez era în cărți pentru posibila preluare a unei uzine Ford din Germania.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii vor să-i ademenească pe europeni cu electrice noi: XPeng P7 și G9

Noile modele electrice XPeng P7 și G9, două modele venite din China, au ajuns în Europa. Cu aceste mașini, constructorul asiatic dorește să se impună serios în câteva dintre marile piețe auto de pe Bătrânul Continent.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii lucrează la un rival pentru Volkswagen ID.3 și Renault Megane E-Tech

Constructorul chinez de automobile Zeekr a publicat o serie de imagini cu al treilea model din gamă, un SUV compact cu zero emisii. Va fi disponibil și în Europa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru