Fabrica

Luni, 08 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler va produce baterii pentru mașinile electrice în SUA: un miliard de dolari pentru modernizarea uzinei din statul Alabama

Daimler a anunțat începutul construcției unei fabrici de baterii pentru mașinile electrice în Statele Unite. Noua uzină face parte dintr-un plan de investiții de un miliard de dolari pentru modernizarea producției sale din Tuscaloosa (statul Alabama), acolo unde vor fi produse SUV-urile electrice Mercedes din gama EQ și bateriile acestora.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Industrie

Toyota și planurile pentru Brexit: “Vom întrerupe temporar producția din Marea Britanie dacă nu se ajunge la un acord”

Toyota anticipează oprirea temporară a producției la fabrica sa din Marea Britanie dacă Regatul Unit nu reușește să ajungă la un acord comercial cu Uniunea Europeană, a anunțat directorul uzinei.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: primul model electric de la Aston Martin se va numi Rapide E și va fi produs în Țara Galilor din 2019

Aston Martin a anunțat că fabrica sa din St Athan, Țara Galilor, va deveni un adevărat “centru al electrificării”. Din 2019, aici va fi produs primul model electric de la Aston Martin, numele confirmat fiind Rapide E. Tot aici vor fi construite și modelele brandului Lagonda.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Economic

Grupul Volkswagen a deschis o nouă fabrică în China: uzina va produce anual 300.000 de SUV-uri Audi și Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat deschiderea unei fabrici în nordul Chinei pentru extinderea producției sale de SUV-uri. Uzina din Tianjin va produce anual circa 300.000 de mașini sub brandurile Volkswagen și Audi.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Industrie

Porsche a dat startul producției lui Macan facelift: primul exemplar va ajunge la un client din China

Porsche a anunțat startul producției lui Macan facelift. Primul exemplar ieșit pe poarta fabricii, un Macan în nuanța Mamba Green, va ajunge în posesia unui client din China.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Aston Martin, tot mai aproape de finalizarea fabricii din Țara Galilor: primul SUV al constructorului va fi produs acolo din 2019

Aston Martin a încheiat o nouă etapă în construcția fabricii sale din St Athan, Țara Galilor și anunță că lucrările sunt în grafic. Uzina își va începe activitatea în 2019, fiind locul unde va fi produs primul SUV Aston Martin.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Furnizori pentru BMW: chinezii de la CATL vor construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice

Compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd) va construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice, urmând să furnizeze aceste componente către mai mulți constructori europeni, printre care și BMW.
Vineri, 29 Iunie 2018 | Industrie

BMW și chinezii de la CATL vor construi o fabrică de baterii pentru mașinile electrice în Europa: proiect de un miliard de euro

BMW a semnat un contract de un miliard de euro cu compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd), în urma căruia asiaticii vor construi o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Europa. Anunțul a fost făcut de un oficial BMW.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Industrie

Volvo și-a deschis prima fabrică din SUA: producția noului model S60 va începe în toamna acestui an

Volvo a anunțat inaugurarea primei sale fabrici din Statele Unite ale Americii. Uzina din Charleston, statul Carolina de Sud, va începe producția noului model Volvo S60 în toamna lui 2018.
Marti, 29 Mai 2018 | Economic

Producția modelelor BMW i va crește de la 130 la 200 de unități pe zi: investiții de 300 de milioane de euro la uzina din Leipzig

Grupul BMW a anunțat investiții de peste 300 de milioane de euro în uzina sa din Leipzig. Scopul investiției este creșterea producției anuale cu circa 100.000 de unități, față de nivelul actual de 250.000 de exemplare. Producția modelelor BMW i va crește, în toamna acestui an, de la 130 la 200 de unități pe zi pentru a satisface nivelul ridicat al cererii.
Joi, 03 Mai 2018 | Industrie

Seat mărește producția în Spania: cerere în creștere pentru modelele Ibiza și Arona

Seat a anunțat că va mări producția la fabrica sa din apropiere de Barcelona. Constructorul spaniol va angaja 250 de oameni noi care să ajute la construcția modelelor Ibiza și Arona, pentru care există o cerere în creștere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții îi trag de urechi pe francezii de la PSA: grupul este aproape să încalce promisiunea de a nu tăia locurile de muncă la Opel

Grupul francez Peugeot-Citroen este pe punctul să dea afară 800 de angajați ai unei fabrici Opel, spre nemulțumirea autorităților germane, în fața cărora a promis că nu va face acest lucru. Cancelarul Angela Merkel a spus că guvernul nu va rămâne indiferent și va încerca să protejeze angajații.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Industrie

PSA caută extinderea producției: francezii ar vrea să pună mâna pe o fabrică engleză folosită de Renault și Vauxhall

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) vrea să rupă colaborarea dintre brandul său Vauxhall și constructorul rival Renault, al căror parteneriat constă în producția de vehicule utilitare în cadrul unei fabrici aflate la 50 de kilometri de Londra. Astfel, PSA ar dori să pună mâna pe fabrica respectivă și să producă acolo propriile modele din cadrul grupului.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Industrie

BMW, suspectată de manipularea emisiilor în Germania: sediul nemților și o fabrică din Austria au fost controlate de polițiști

Sediul BMW din Munchen a fost controlat de autoritățile germane, în urma suspiciunilor procurorilor că producătorul auto ar fi folosit softuri ilegale care să manipuleze nivelul emisiilor, potrivit agenției Reuters.
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Orgoliul chinezilor: BAIC vrea o fabrică pentru Mercedes în China, după ce rivalii de la Geely au cumpărat 10% din Daimler

BAIC, partenerul chinez al Daimler, a anunțat o investiție de circa 2 miliarde de dolari pentru construcția unei fabrici care să producă modele Mercedes pentru piața chineză, după ce președintele Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

X4 a murit, trăiască X4: BMW pregătește începerea producției pentru noua generație a SUV-ului său

BMW anunță că producția primei generații X4 se va încheia în curând, iar fabrica sa din Spartanburg, SUA, se pregătește să înceapă construcția noului SUV german.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Mediu

Volvo și eficiența energetică: fabrica de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2

Volvo a anunțat că fabrica sa de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2, datorită implementării unui sistem de încălzire bazat pe energie regenerabilă.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Toyota și Mazda vor construi o fabrică în SUA: investiție de 1.6 miliarde de dolari

Statul american Alabama va găzdui o fabrică auto ce va fi construită de Toyota și Mazda, în urma unei investiții care se ridică la 1.6 miliarde de dolari.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru