Fabrica

Marti, 27 August 2019 | Industrie

Polestar inaugurează prima sa fabrică: coupe-ul hibrid Polestar 1 va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a inaugurat prima sa fabrică, urmând ca producția coupe-ului hibrid Polestar 1 să înceapă în China până la sfârșitul acestui an. Primele livrări către clienți vor avea loc în următoarele 3-4 luni.
Luni, 26 August 2019 | Industrie

Tesla caută locații pentru o fabrică în Germania: primele inspecții ar fi avut loc deja

Tesla se află în căutarea unor locații pentru a construi o fabrică în Germania, cea mai probabilă variantă fiind landul german Renania de Nord-Westfalia, potrivit informațiilor apărute în presa locală.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Volkswagen a ales Turcia pentru construcția unei noi fabrici: uzina va produce modele pentru VW, Skoda și Seat

Volkswagen a ales Turcia ca destinație pentru construcția unei noi fabrici unde va produce modele VW, Skoda și Seat. Potrivit unor surse din companie, planurile încă nu au fost finalizate, însă urmează să fie anunțate în scurt timp.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Industrie

VW vrea să reducă numărul angajaților din Slovacia pentru mai multă “eficiență”: 14.000 de oameni lucrează la uzina din Bratislava, cea mai mare din țară

Volkswagen vrea reducerea numărului de angajați de la fabrica din Bratislava, ca parte dintr-un plan de mărire a eficienței. Aproximativ 14.000 de oameni lucrează pentru VW la cea mai mare fabrică auto din Slovacia.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Industrie

Sărbătoare la Volkswagen: SUV-ul Tiguan a ajuns la 5 milioane de unități produse la Wolfsburg

Fabrica Volkswagen din Wolfsburg a ajuns la o producție de 5 milioane de unități pentru modelul Tiguan. Producția SUV-ului german a început în 2007.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Mercedes va construi o nouă fabrică în Polonia: nemții vor să extindă producția de baterii pentru mașinile electrice

Mercedes a anunțat că va construi în Polonia o nouă fabrică de baterii pentru mașinile electrice. Viitoarea uzină va fi amplasată lângă o fabrică de motoare cu patru cilindri, a cărei producție va începe în acest an.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla negociază cu chinezii: constructorul vrea un nou furnizor de baterii pentru noua fabrică de mașini electrice din Shanghai

Tesla a semnat un acord preliminar cu compania chineză Tianjin Lishen pentru furnizarea de baterii în cadrul noii fabrici de mașini electrice pe care o construiește la Shanghai. Astfel, Tesla vrea să-și reducă dependența față de Panasonic, unicul său furnizor.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va construi mașini electrice și în SUA: investiție de 700 milioane euro la uzina din Chattanooga: producția va începe în 2022 cu SUV-ul ID. Crozz

Grupul Volkswagen va investi 700 de milioane de euro în fabrica sa din Chattanooga (Tennessee) pentru a construi mașini electrice în Statele Unite. Producția va începe în 2022 cu SUV-ul electric ID. Crozz.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Industrie

Ford va închide fabrica din Blanquefort: negocieri eșuate cu potențialii cumpărători ai uzinei franceze

Ford va închide producția sa la fabrica franceză din Blanquefort până în luna august 2019, după ce nu a ajuns la o înțelegere privind “salvarea uzinei”.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Oficial: Toyota va prelua controlul total al fabricii din Kolin (Cehia), după ce a cumpărat participația grupului PSA

Toyota și Grupul PSA au confirmat oficial faptul că Toyota va prelua controlul integral al fabricii din Kolin, Cehia, acolo unde cele două companii produc împreună modelele Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo. Parteneriatul va fi extins pe segmentul vehiculelor comerciale.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de mașini electrice în SUA: “Suntem 100% implicați în acest proiect și purtăm negocierile necesare”

Volkswagen analizează posibilele locații unde va construi o nouă fabrică de mașini electrice în Statele Unite, potrivit directorului VW pentru piața americană.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Volkswagen va muta producția lui Passat la o fabrică Skoda din Cehia

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că producția modelului VW Passat va fi mutată din Germania în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Planuri după Brexit: PSA se gândește să închidă una din cele două fabrici din Marea Britanie

Una dintre cele două fabrici pe care Vauxhall le are în Marea Britanie ar putea fi închisă, după ce patronii de la PSA vor lua o decizie cu privire la ieșirea britanicilor din Uniunea Europeană.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să mute producția lui Passat în Cehia: modelul ar urma să fie construit la fabrica Skoda din Kvasiny

Volkswagen ia în calcul mutarea unei părți din producția modelului Passat în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny, pentru a face mai mult loc pentru producția mașinilor electrice, potrivit presei germane.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Industrie

Primul SUV Aston Martin, lansare oficială în ultimul trimestru din 2019: fabrica din St Athan va fi inaugurată la începutul anului viitor

Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi lansat oficial în ultimul trimestru din 2019, în timp ce noua sa fabrică din St Athan este aproape de finalizare și va fi inaugurată în debutul anului viitor.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Mazda a înregistrat pierderi din cauza vânzărilor slabe din ultimele luni: producția a fost afectată temporar de inundațiile din Japonia

Mazda a avut pierderi pe trimestrul al treilea din acest an, unul dintre motive fiind întreruperea temporară a producției ca urmare a inundațiilor din Japonia ce au afectat activitatea constructorului nipon.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai: noua uzină va produce modele VW, Audi și Skoda din 2020

Volkswagen a anunțat că va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai, alături de partenerii locali de la SAIC Motor Corp. Uzina va avea o capacitate de 300.000 de mașini pe an, urmând să producă modele VW, Audi și Skoda începând din 2020.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Industrie

Tesla a cumpărat terenul pentru prima sa fabrică din China: uzina de 2 miliarde de dolari va fi construită în Shanghai

Tesla a semnat un contract pentru un teren de 860.000 de metri pătrați în Shanghai, pe care va construi prima sa fabrică din China. Prețul tranzacției încheiate cu guvernul chinez nu a fost dezvăluit, însă știm că uzina va avea nevoie de o investiție de 2 miliarde de dolari.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce producția din cauza vânzărilor slabe: o fabrică din Marea Britanie va fi închisă timp de două săptămâni

Jaguar Land Rover va întrerupe activitatea la fabrica sa din Solihull (Marea Britanie), pentru o perioadă de două săptămâni, din cauza vânzărilor slabe din ultima perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru