Fabrici

Duminica, 16 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar putea folosi fabricile Ford din SUA: “Suntem în negocieri avansate privind o alianță globală”

Șeful VW, Herbert Diess, a spus că este în discuții avansate cu Ford pentru o alianță globală și că există posibilitatea ca Volkswagen să folosească fabricile constructorului american pentru a produce mașini în Statele Unite.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să convertească două fabrici pentru producția de mașini electrice: sunt vizate uzinele germane din Emden și Hanovra

Volkswagen vrea să convertească fabricile sale din Emden și Hanovra (ambele în Germania), astfel încât acestea să construiască mașini electrice, potrivit unui plan al grupului ce va fi făcut public pe 16 noiembrie, susține presa germană.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Industrie

Controale la Opel, după suspiciuni de manipulare a emisiilor: constructorul a confirmat verificarea fabricilor din Russelsheim și Kaiserslautern

Procurorii din Germania au controlat fabricile Opel din Russelsheim și Kaiserslautern în căutarea de probe într-un posibil dosar de trucare a emisiilor diesel. Controalele au fost confirmate de constructorul german, care nu a oferit alte detalii.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să se extindă în Nigeria și Ghana: “Situația pe continent s-a stabilizat și economia merge înainte”

Grupul Volkswagen a semnat Memorandumuri de înțelegere privind extinderea activității în Nigeria și Ghana, în vederea consolidării prezenței sale pe continentul african.
Vineri, 17 August 2018 | Economic

Volkswagen vrea productivitate mai mare la toate fabricile din Germania: creștere de 25% la fiecare uzină, până în 2020

Volkswagen vrea să mărească productivitatea la fiecare fabrică din Germania, cu 25% până în 2020, potrivit unui anunț oficial al grupului german. Nemții spun că aceste eforturi sunt necesare în cursa pentru a rămâne competitivi, “în special după anul 2020”.
Luni, 09 Iulie 2018 | Industrie

Nissan a descoperit noi nereguli la inspecțiile mașinilor sale produse în Japonia: măsurători eronate privind emisiile și consumul de carburant

Nissan a anunțat descoperirea unor noi nereguli privind inspecțiile mașinile sale produse în Japonia, pentru a doua oară în ultimul an. Potrivit japonezilor, datele privind emisiile și consumul de carburant au fost alterate, iar rezultatele au fost trimise către autorități.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit: “Nu vom putea să continuăm producția dacă furnizorii vor fi afectați”

BMW ia în calcul închiderea fabricilor sale din Marea Britanie în care sunt produse mașinile Mini și Rolls Royce dacă Brexitul va afecta lanțul de furnizori, potrivit unui oficial al companiei.
Marti, 27 Martie 2018 | Industrie

Program de plecări voluntare la Opel: nemții vor să evite închiderea unor fabrici

Opel a anunțat lansarea unui program de plecări voluntare pentru angajații săi, astfel încât să “îmbunătățească competitivatea operațiunilor din Germania”, adică să evite închiderea unor fabrici.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Economic

Audi spune că ideile bune ale angajaților i-au adus economii de peste 100 de milioane de euro în 2017: 15.000 de sugestii au fost acceptate în total

Audi a anunțat că aproximativ 15.000 de sugestii din partea angajaților săi au fost acceptate și implementate în 2017, iar ideile bune ale acestora au produs economii de peste 100 de milioane de euro la bugetul companiei.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Tehnologie

Proiect-pilot: Angajații Audi vor fi echipați cu un exoschelet pentru munca în fabrică

Audi a anunțat introducerea unui exoschelet pentru angajații fabricilor sale din Ingolstadt și Neckarsulm (Germania), sistem care să îi ajute să ridice mai ușor diferite piese grele.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Grijă pentru angajați: Ford ar putea introduce exoscheleți pentru muncitorii din fabricile sale

Ford a anunțat că a început testarea unui exoschelet mecanic care va fi folosit de muncitori în anumite sarcini.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Dezvoltarea producției: grupul Volkswagen bagă mâna în buzunar și modernizează fabricile de camioane MAN din Europa, Asia și Africa

Grupul Volkswagen va cheltui peste 2.4 miliarde de euro pentru modernizarea fabricilor de camioane MAN din Europa, Asia şi Africa, ca parte a programului de dezvoltare a producției și de majorare a profitului.
Luni, 29 Aprilie 2013 | Industrie

Europa: Volkswagen ar putea renunţa la angajaţii temporari din producţie

Volkswagen, cel mai mare constructor de automobile din Europa, ia în considerare reducerea temporară a capacităţii pe Bătrânul Continent prin renunţarea la angajaţii temporari din producţie.
Miercuri, 16 Martie 2011 | Industrie

Cutremurul din Japonia şi efectele sale asupra producţiei auto mondiale

Constructorii niponi nu au fost singurii afectaţi de seismul de vineri. Numeroşi producători de automobile din lume vor avea probleme în scurtă vreme deoarece producătorii de microcipuri şi baterii de dimensiuni mici nu mai pot furniza componente auto.
Duminica, 19 Iulie 2009 | Economic

GM decide saptamana viitoare noul posesor al Opel

Batalia pentru uzinele germane Opel se va da intre Magna si RHJ. General Motors va lua o decizie in ceea ce priveste cumparatorul fabricilor saptamana viitoare.
Marti, 16 Iunie 2009 | Industrie

O singura fabrica Chrysler a inceput din nou productia

Fabrica lui Dodge Viper a reluat productia ieri, dupa o pauza de aproape de doua luni.
Marti, 26 Mai 2009 | Industrie

Fiat a facut o noua oferta pentru Opel

Negocierile dintre guvernul german si cei trei potentiali investitori ai companiei Opel continua. De data aceasta, Fiat a facut o noua oferta pentru Opel si Vauxhall.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, Opel, Fiat, Honda, GM, General Motors, productie, Germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru