Kobayashi

Luni, 09 Noiembrie 2009 | Formula 1

Trulli si Villeneuve, pe lista celor de la Lotus F1 Team

Lotus este interesata de serviciile lui Jarno Trulli si Jacques Villenuve pentru sezonul 2010, in timp ce un contract cu Kamui Kobayshi este ingreunat de lipsa de experienta a acestuia.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Formula 1

Kobayashi spera sa concureze pentru Lotus

Kamui Kobayashi va fi sprijinit de Toyota pentru a gasi o echipa pentru sezonul 2010, japonezul sperand sa semneze un contract cu Lotus.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Formula 1

Kobayashi, la un pas de un contract cu Toyota

Kamui Kobayshi este foarte aproape sa semneze un contract cu Toyota Racing pentru sezonul 2010 dupa ce a impresionat in cele doua curse in care l-a inlocuit pe Timo Glock.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli, fericit sa lupte pentru primele pozitii

Jarno Trulli este incantat ca a avut din nou oportunitatea sa lupte pentru primele pozitii in calificari, in timp ce Kamui Kobayashi este satisfacut de locul 12 obtinut pe grila de start.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Toyota anticipeaza progrese in calificari

Jarno Trulli si Kamui Kobayashi si-au exprimat increderea ca pot obtine rezultat bun in calificarile pentru Marele Premiu din Abu Dhabi.
Marti, 27 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi spera sa castige puncte la Abu Dhabi

Kamui Kobayshi isi propune sa castige primele sale puncte in Formula 1 in Marele Premiu din Abu Dhabi, iar Jarno Trulli este increzator ca poate obtine la randul sau un rezultat bun.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Glock nu va concura la Abu Dhabi

Toyota a confirmat oficial ca Timo Glock nu va concura nici in Marele Premiu din Abu Dhabi, urmand sa fie inlocuit de pilotul de rezerva Kamui Kobayashi.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock are sanse reduse sa concureze la Abu Dhabi

Primele rapoarte medicale indica faptul ca Timo Glock nu va fi capabil sa concureze la Abu Dhabi, insa Toyota va lua abia marti o decizie finala in privinta sa.
Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, multumit de debutul sau in F1

Kamui Kobayashi este multumit de evolutia pe care a avut-o la debutul in F1 si multumeste echipei Toyota pentru sprijinul acordat.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Toyota confirma oferta pentru Raikkonen

Toyota a confirmat ca i-a facut o oferta lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2010, insa asteapta in continuare un raspuns din partea pilotului finlandez.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Trulli asteapta o decizie din partea Toyota

Jarno Trulli a confirmat ca asteapta o decizie din partea echipei Toyota in privinta bugetului pentru sezonul vviitor inainte de a stabili pentru ce echipa va concura in 2010.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, laudat pentru debutul reusit in Formula 1

Kamui Kobayashi este laudat pentru prestatia buna la debutul absolut in Formula 1, in timp ce Jarno Trulli il acuza pe Adrian Sutil de provocarea accidentului in urma caruia a abandonat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, incantat sde locul 11 la primul sau Grand Prix

Kamui Kobayashi este multumit ca a obtinut locul 11 in calificari in primul sau Mare Premiu din cariera, insa admite ca a comis o greseala care l-a costat accederea in Q3.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Toyota, increzatori intr-un rezultat bun in Brazilia

Jarno Trulli si Kamui Kobayashi sunt optimisti in perspectiva Marele Premiu al Braziliei dupa primele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi spera sa castige puncte in Brazilia

Kamui Kobayashi este increzator in sansele sale de a castiga puncte la Interlagos, insa admite ca misiunea sa va fi una dificila.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Formula 1

VIDEO: Kobayashi a facut o demonstratie de F1 la Tokyo

Kamui Kobayashi a participat in weekendul precedent la o demonstratie de Formula 1 in Japonia, unde a pilotat monopostul Toyota TF108.
Luni, 12 Octombrie 2009 | F1 Short

Kobayashi, incantat sa concureze in Brazilia

Kamui Kobayashi si-a exprimat satisfactia ca va debuta in Formula 1 in Marele Premiu al Braziliei, in timp ce Jarno Trulli spera intr-un final bun de sezon alaturi de Toyota.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Glock, inlocuit de Kobayashi pentru MP al Braziliei

Kamui Kobayashi va pilota pentru Toyota in locul lui Timo Glock la Marele Premiu al Braziliei, dupa ce medicii au constatat ca germanul are o vertebra rupta in urma accidentului de la Suzuka.
Duminica, 04 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock nu concureaza la Suzuka

Toyota a anuntat oficial ca Timo Glock nu va concura in Marele Premiu al Japoniei in urma accidentului suferit sambata in calificari.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock, incert pentru Marele Premiu al Japoniei

Toyota va decide duminica daca ii va permite lui Timo Glock sa concureze in Marele Premiu al Japoniei, in functie de starea de sanatate a germanului dupa accidentul suferit in calificarile de la Suzuka.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Lotus, Sauber, Button, Alfa Romeo, Raikkonen, BMW-Sauber, accident, lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru