Leaf

Joi, 19 Iulie 2018 | Modele noi

Nissan Leaf Nismo și-a anunțat debutul international: vânzările electricei sportive vor începe în Japonia pe 31 iulie

Nissan a anunțat că modelul său electric Leaf va primi în premieră o versiune sportivă Nismo. Vânzările lui Leaf Nismo vor începe întâi în Japonia, din data de 31 iulie.
Sambata, 26 Mai 2018 | Concepte

Nissan Leaf decapotabil: japonezii dezvăluie un concept inedit pentru mașina electrică

Nissan Leaf Open Car este un concept pentru un Leaf decapotabil care nu va fi lansat în producție de serie. Acesta a fost dezvoltat special pentru a marca 100.000 de unități Leaf vândute în Japonia.
Joi, 03 Mai 2018 | Intern

Prețuri Nissan Leaf în România: mașina electrică pleacă de la aproape 34.000 de euro

Nissan Leaf este disponibil pentru prima oară pe piața din România odată cu lansarea celei de-a doua generații. Prețul de bază este de aproape 34.000 de euro, însă scade la numai 23.000 de euro prin cumularea bonusurilor Rabla Plus și Rabla Clasic.
Joi, 08 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Un exemplar vândut la fiecare 12 minute: Nissan se laudă cu rezultate record pentru noua generație Leaf în Europa

Nissan a anunțat la Geneva că noua generație Leaf se bucură de mare succes în Europa, un exemplar fiind vândut la fiecare 12 minute. Japonezii susțin că au primit peste 19.000 de comenzi pentru noul Nissan Leaf.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Siguranta

Vești bune din Japonia: noul Nissan Leaf primește 5 stele la testele de siguranță JNCAP

În așteptarea testelor de siguranță Euro NCAP, japonezii au supus deja noua generație Nissan Leaf la probele de impact. Cea mai vândută mașină electrică din lume a trecut cu brio testele.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice în Europa, estimare de 200.000 de unități în 2017: Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf, așteptate să domine piața în următorii ani

Vânzările de mașini electrice pentru acest an sunt estimate să ajungă la 200.000 de unități în Europa. Modelele așteptate să se impună pe această piață în următorii ani sunt Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Sărbătoare în Japonia: mașina electrică Nissan Leaf s-a vândut în 300.000 de unități la nivel global de la lansarea din 2010

Nissan sărbătorește comercializarea a 300.000 de unități ale modelului electric Leaf de la lansarea inițială din 2010. Noua generație va fi disponibilă începând din luna ianuarie.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Industrie

Nissan Leaf a început producția în Europa: primele unități vor ajunge pe piață în februarie 2018

Noua generație Nissan Leaf a intrat oficial în producție la fabrica din Sunderland (Marea Britanie), iar primii clienți vor putea intra în posesia mașinilor lor în luna februarie a anului viitor.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Modele noi

Nissan Leaf: noua generație a electricei japoneze are autonomie de 378 de kilometri

Nissan a lansat noua generație a electricei Leaf care va avea o autonomie de 378 de kilometri și e-Pedal, versiunea Nissan a tehnologiei care te ajută să oprești mașina fără pedala de frână.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Cea mai vândută mașină electrică devine semi-autonomă: noul Nissan Leaf se va parca singur (VIDEO)

Noua generație Nissan Leaf va include funcția ProPilot Park, care va permite mașinii să se parcheze singură în orice situație pe baza datelor furnizate de camerele video.
Vineri, 19 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Primul teaser pentru noua generație Nissan Leaf: electrica va ajunge la o autonomie de 500 de kilometri

Nissan a demarat campania de teasing pentru noua generație Leaf. Electricul japonez o să aibă autonomie mai bună, dar și un sistem de conducere semi-autonom.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Motive de sărbătoare la Nissan: 5 ani, 200.000 de unități vândute și 2600 de drumuri dus-întors până pe Lună pentru electrica Leaf

Nissan Leaf este oficial cel mai vândut model electric din lume. Cifrele adunate de modelul mărcii japoneze sunt cu atât mai interesante cu cât sunt adunate economiile de carburant și de CO2 realizate de clienții care au ales electrica Nissan.
Duminica, 06 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Un motor pe benzină ca prelungitor de autonomie pentru o electrică? După GM și BMW, Nissan ne pregătește un astfel de model

Tehnologia hibridă care îi permite unei mașini electrice să aibă un motor pe benzină care funcționează ca generator pentru baterii va fi utilizată și de Nissan în viitorul apropiat pe un model nou în gamă. În 2016 aflăm cum se numește și în ce segment intră.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să scoată firele din ecuația mașinilor electrice: un nou sistem de încărcare inductivă

Nissan vrea să ducă tehnologia încărcării inductive pentru mașinile electrice la următorul nivel. Constructorul nipon are în lucru un sistem capabil să încarce fără fir un acumulator de mașină electrică într-o noapte.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Leaf primeşte un update pentru 2016: autonomia creşte la 250 de kilometri

Singurul model electric din gama Nissan este şi cea mai vândută maşină de acest tip din lume. Iar Leaf îşi îmbunătăţeşte autonomia în 2016, trecând la o baterie mai mare care oferă 250 de kilometri cu o încărcare.
Joi, 06 August 2015 | Industrie

Obiectiv: 100% electrice. Norvegia vrea să devină prima ţară din lume care interzice vânzarea de maşini noi diesel şi pe benzină

Norvegia continuă să avanseze din punctul de vedere al adopţiei maşinilor electrice. Cea mai evoluată ţară la acest capitol anunţă o ţintă foarte curajoasă: nicio maşină cu motor termic la vânzare în showroom-uri în 2025.
Luni, 29 Iunie 2015 | Tehnologie

Viitorul Nissan Leaf anunţă revoluţia electricelor: autonomie de peste 500 de kilometri

Nissan Leaf, cea mai vândută maşină electrică din lume, se pregăteşte de o nouă generaţie în 2017. Iar modelul japonez anunţă o autonomie radical schimbată: de la 200 la peste 500 de kilometri.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în 2014: Nissan Leaf, Renault Zoe, Tesla Model S

Renault-Nissan domină topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în anul 2014. Conform statisticilor naţionale de vânzări, Leaf şi Zoe au împreună aproape o jumătate din piaţă.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Nissan anunţă o colaborare pe cinci ani cu NASA pentru dezvoltarea de maşini autonome

Nissan va colabora cu agenţia spaţială americană în următorii cinci ani pentru a dezvolta împreună tehnologiile necesare pentru vehiculele autonome ale viitorului.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, video, Chevrolet, Nissan Leaf, design, vehicule electrice, electric, Carlos Ghosn, Volt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru