Lexus LF-A

Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Lexus promoveaza noul LF-A

Iata prima reclama a noului supercar de 560 CP din Japonia: Lexus LF-A. Modelul costa 375.000 de euro si va fi comercializat doar in regim de leasing.
Duminica, 13 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Lexus LF-A imita sunetul masinilor de Formula 1

Oficialii Lexus au prezentat un film cu modelul LF-A in care principala calitate evidentiata a fost sunetul produs de motor, acesta fiind asemanator masinilor din Formula 1.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | General

Lexus LF-A va fi vandut doar printr-un leasing de doi ani

Lexus a anuntat oficial ca toate cele 500 de exemplare ale supercarului LF-A vor fi vandute printr-un program de leasing pe doi ani, pentru a impiedica revanzarea lor imediata la un pret mai mare.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Economic

Lexus LF-A nu va aduce profit pentru Toyota

Desi costa 375.000 de euro, Lexus LF-A nu va aduce profit pentru Toyota si divizia sa de lux. Veniturile obtinute in urma vanzarii celor 500 de unitati nu vor putea acoperi integral nici costurile dezvoltarii si productiei.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Lexus ar putea crea o versiune de circuit a lui LF-A

Noul Lexus LF-A ar putea primi si o versiune de cirucuit. Aceasta versiune speciala va avea o masa mai scazuta gratie eliminarii unor elemente de confort.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Mediu

Eternii rivali Toyota si Honda aleg politici diferite pentru modelele sportive

Lansarea lui Lexus LF-A a dus la un mic razboi in declaratii intre Toyota si Honda. Astfel, producatorul primului full-hibrid de serie a fost acuzat de lansarea unui model pentru nostalgicii blocati in trecut.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Autocar testeaza in premiera noul supercar Lexus LF-A

Desi abia a fost expus publicului astazi in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, supercarul Lexus LF-A a incaput pe mana britanicilor inainte de debutul oficial. Primele impresii de la volanul sportivei sunt rezumate in filmul urmator.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul film de prezentare al supercarului Lexus LF-A

Alaturi de galeria foto impresionanta si de materialul informativ cuprinzator, Lexus a dezvaluit si primul film de prezentare al noului sau supercar, Lexus LF-A, destinat sa detroneze Nissan GT-R.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lexus LF-A, noul supercar japonez

Supercarul Lexus LF-A a debutat la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul este echipat cu un motor V10 de 560 CP si 479 Nm, care il poate propulsa de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: "Lexus LF-A, unul dintre cele mai bune supercaruri"

Un experimentat jurnalist auto vorbeste despre viitorul Lexus LF-A ca fiind unul din cele mai bune supercaruri produse vreodata. Declaratia sa este folosita de Lexus pentru a-si promova modelul sportiv.

Tag-uri similare

Toyota, Honda, Salon Auto, Lexus, Salonul Auto, Nurburgring, Japonia, supercar, F1, BMW M5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru