Lexus ar putea crea o versiune de circuit a lui LF-A

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.10.2009
Noul Lexus LF-A ar putea primi si o versiune de cirucuit. Aceasta versiune speciala va avea o masa mai scazuta gratie eliminarii unor elemente de confort.

La doar cateva zile de la debutul noului Lexus LF-A, japonezii au dezvaluit faptul ca ar putea crea si o versiune de circuit a acestui supercar. Dupa cum stiti, constructorul japonez de automobile va fabrica doar 500 de exemplare ale lui LF-A, asa ca modelele create pentru pista de competitie vor face parte din acesta serie limitata. Versiunea de circuit a lui Lexus LF-A va avea aceleasi caracteristici tehnice cu versiunea standard, iar diferenta dintre cele doua versiuni se afla la nivelul dotarilor interioare.

Pentru moment, constructorul japonez nu a stabilit daca va introduce acest model in productie. In cazul in care va fi introdusa o versiune de circuit a lui LF-A, aceasta va avea un interior cu scaune scoica si lipsit de dotarile de lux pe care le afiseaza versiunea de serie a acestui supercar japonez.

Lexus LF-A este echipat cu un motor V10, care ofera 552 CP la 8.700 rpm si dezvolta un cuplu maxim de 479 Nm la 6.800 rpm. Masa acestui model este de 1.480 kilograme, iar supercarul japonez este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Viteza maxima a lui Lexus LF-A in versiune standard este de 325 km/h.

Via | Autoblog

Taguri: LF-A, Lexus, Lexus LF-A

Comentarii (1)

  • FARA CUVINTE !
    MASINA ESTE DEOSEBITA ! MERITA SA O AVEM , DAR DEPINDE SI CE COSTURI IMPLICA , DACA LA NOI ESTE CA RX DUBLU LA PRET FATA DE STATE , MAI BINE NE CULCAM SI VISAM LINISTITI !
    DESIGN SUPER !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru