VIDEO: "Lexus LF-A, unul dintre cele mai bune supercaruri"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Un experimentat jurnalist auto vorbeste despre viitorul Lexus LF-A ca fiind unul din cele mai bune supercaruri produse vreodata. Declaratia sa este folosita de Lexus pentru a-si promova modelul sportiv.

Lexus incearca o altfel de promovare a celui mai nou supercar al sau, mult asteptatul LF-A. Japonezii au publicat recent un teaser video, in care actorul principal este Thomas Bangma, un jurnalist auto cu multi ani de experienta in domeniul supercarurilor.

Practic, divizia de lux a celor de la Toyota a consemnat impresiile lui Bangma, dupa o sesiune de teste cu sportiva animata de un motor V10, pentru a promova lansarea lui LF-A. Impresiile acestuia descriu viitorul model ca fiind unul dintre cele mai bune supercaruri produse vreodata, un rival pentru Pagani Zonda, Porsche Carrera GT, McLaren F1 sau Porsche 911 GT3 RS.

Teaserul cenzureaza insa numarul de exemplare pe care Lexus intentioneaza sa le produca, Bangma scapand acest detaliu pe parcursul interviului. Mai multe detalii si imagini oficiale vor fi disponibile abia pe 21 octombrie.

Comentarii (2)

  • lf-a
    mi se pare mie da la un concurs de 24 ore un lexus LF-A a luat foc si la al 2-lea au fost probleme la motor.
    Lexus in europa i pielea penisului sa zic asa.........
    Peste ocean este alta poveste.......
    0 9
  • luthor
    LF-A
    tarani cu bmw sunt multi, unii au si pareri
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru