Litiu-ion

Joi, 11 Octombrie 2012 | Tehnologie

Americanii propun baterii litiu-ion cu 25% mai ieftine şi de două ori mai uşor de încărcat

Doi cercetători americani au reuşit să înţeleagă mai bine funcţionarea bateriilor litiu-ion şi promit dezvoltarea unor tehnologii care să reducă costurile de producţie şi să reducă durata de încărcare.
Sambata, 13 August 2011 | Industrie

GM încheie un contract cu A123 Systems pentru baterii litiu-ion NanophosphateY

General Motors a semnat un contract cu producătorul de baterii A123 Systems. Aceştia din urmă le vor furniza celor de la GM baterii litiu-ion NanophosphateY care vor fi utilizate în cadrul viitoarelor modele electrice produse de gigantul american.
Sambata, 06 Martie 2010 | Industrie

Nissan vrea 500.000 de Leaf-uri incepand cu 2012

Incepand cu 2012 Nissan va introduce in productia de masa modelul Leaf. Acestia doresc sa produca un numar de 500.000 de unitati anual.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Industrie

Modelele electrice Volkswagen vor avea baterii Varta

Volkswagen a semnat un parteneriat cu producatorul de baterii Varta. Cele doua companii isi doresc sa realizeze un nou tip de baterii Litiu-Ion care sa ofere clientilor o autonomie marita.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Volkswagen a dezvaluit fratele electric al lui Up!

E-Up! este versiunea electrica a conceptului cu acelasi nume, prezentat in urma cu doi ani la Frankfurt. Noul derivat dispune de un motor electric de 80 de cai putere si 210 Nm.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Fisker Karma consuma doar 3.5 litri/100 km

Fisker a anuntat astazi ca hibridul sau de lux, Karma, ofera un consum de numai 3.5 litri/100 de kilometri. Modelul american va putea fi admirat la Frankfurt peste o saptamana.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Industrie

Renault-Nissan va construi patru fabrici de baterii litiu-ion in Europa

Alianta franco-japoneza isi propune sa construiasca in Europa patru uzine capabile sa produca baterii litiu-ion. Marea Britanie, Spania, Portugalia si Franta sunt principalele tari candidate.
Joi, 04 Iunie 2009 | Industrie

iMiEV intra in productie si Mitsubishi in istorie

Modelul electric Mitsubishi iMiEV a intrat astazi in productie, constructorul japonez devenind astfel prima companie care produce vehicule electrice in masa.
Luni, 16 Februarie 2009 | GENEVA 2009

Rinspeed iChange, un concept revolutionar la Geneva

Standul Rinspeed de la Geneva va gazdui premiera mondiala a conceptului iChange, creat pentru a schimba mentalitatea publicului privind organizarea spatiului in habitaclu.
Joi, 12 Februarie 2009 | Modele noi

Tesla Model S, un nou teaser al sedanului electric

Tesla a publicat astazi un nou teaser al sedanului electric cu patru usi, botezat Model S. Data oficiala a lansarii a fost stabilita pe 26 martie.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Nissan, Tesla, productie, Concept, Frankfurt, Mitsubishi, hibrid, emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru