Tesla Model S, un nou teaser al sedanului electric

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.02.2009
Tesla a publicat astazi un nou teaser al sedanului electric cu patru usi, botezat Model S. Data oficiala a lansarii a fost stabilita pe 26 martie.

Esential

260 de kilometri va fi autonomia de baza a viitorului Tesla Model S.

La sfarsitul lunii octombrie va dezvaluiam primul teaser al sedanului electric pregatit de Tesla, botezat Model S. La mai bine de trei luni de atunci, revenim cu inca un teaser al modelului electric pe care Tesla intentioneaza sa-l lanseze ca rival direct pentru Fisker Karma.

Liniile de design au fost gandite de Franz von Holzhausen, care a reusit sa dea nastere unui model mai mic decat Fisker Karma multumita trenului de rulare complet electric. Viitorul Model S va avea nevoie doar de curentul electric stocat in bateriile litiu-ion pentru a functiona, ceea ce inseamna ca lungimea sa va fi mai mica cu aproximativ 30 de cm decat cea a rivalului Karma.

Tesla planuieste sa ofere noul sedan cu mai multe tipuri de baterii, in functie de autonomia pe care clientul si-o doreste. Echiparea de baza va primi o baterie capabila sa asigure functionarea masinii pe o distanta de 260 de kilometri.Asemeni fratelui mai mic, Roadster, sedanul va avea tractiune spate.

Mai multe detalii despre modelul electric cu patru usi, pe care Tesla il pregateste pentru a ataca segmentul lui Fisker Karma, vom avea pe 26 martie, data oficiala la care americanii au anuntat ca vor dezvalui model S.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • costina simona
    heloo all
    E SUPER SUPER SUUUUUUUUUUPER TARE MASINA.AS VREA SA FIE A MEA.INCA NU AM O MASINA DAR IMI DORESC CEL MAI MULT...
    0 0
  • SIMONETA
    BUNA
    asta imi plece mult de tot
    0 0
  • Salut
    Nu stiu cat va costa, dar masina asta face viitorul. Sa speram ca masinile electrice vor fi mult mai accesibile intr-un viitor nu prea indepartat. Mi-o doresc :-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru