MAN

Marti, 19 Noiembrie 2019 | Economic

Livrările Grupului Volkswagen au crescut în luna octombrie cu peste 12%: grupul german a livrat aproape 950.000 de unități

Grupul Volkswagen a livrat în luna octombrie aproape 950.000 de mașini noi la nivel global, în creștere cu 12.2% comparativ cu perioada similară din 2018. La nivelul primelor zece luni, grupul german înregistrează o scădere a livrărilor de 0.2%.
Joi, 09 August 2018 | Tehnologie

Primii pași în noua eră: MAN eTGE, utilitara electrică gândită pentru livrări urbane, și convoiul de camioane conectate ale producătorului bavarez

MAN ne-a invitat în Berlin pentru a face cunoștință cu cele mai noi "produse" pregătite să fie expuse sub lumina reflectoarelor din cadrul Salonului Vehiculelor Comerciale de la Hanovra. Noua utilitară electrică eTGE, convoiul de camioane conectate și ultimele îmbunătățiri ale platformei digitale RIO.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Din iulie, MAN eTGE intră în producția de serie: utilitara electrică are un motor de 134 CP și autonomie maximă de 160 de kilometri

Producătorul bavarez MAN a anunțat că începând cu luna iulie, utilitara electrică eTGE intră în producția de serie. Modelul german are un motor electric de 134 de cai putere și o autonomie de până la 160 de kilometri.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Dezvoltarea producției: grupul Volkswagen bagă mâna în buzunar și modernizează fabricile de camioane MAN din Europa, Asia și Africa

Grupul Volkswagen va cheltui peste 2.4 miliarde de euro pentru modernizarea fabricilor de camioane MAN din Europa, Asia şi Africa, ca parte a programului de dezvoltare a producției și de majorare a profitului.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Industrie

Vor să devină “campioni globali”: grupul VW se gândește să listeze la bursă camioanele Scania și MAN

Grupul Volkswagen ar putea să listeze la bursă divizia de camioane Scania și MAN ca parte din planul său să devină un “campion global”.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Modele noi

MAN lansează primul vehicul comercial ușor din gamă: 5 lucruri pe care trebui să le știi despre noul MAN TGE

MAN TGE este primul vehicul comercial ușor din gama constructorului german. Bavarezii vin la start cu numeroase opțiuni de caroserie, cu dimensiuni pentru orice tip de afacere, cu motorizări diesel variate și cu o mulțime de sisteme de siguranță.
Vineri, 12 Februarie 2016 | Industrie

A început vânătoarea de trofee: Volkswagen a primit trei oferte pentru divizia de motoare a brandului de camioane Man

Chinezii, europenii şi americanii au pus ochii pe divizia de motoare a brandului de camioane Man aflat în proprietatea Volkswagen, iar preţul ar putea ajunge la 5 miliarde de euro.
Marti, 09 Februarie 2016 | Industrie

Începe destrămarea imperiului? Volkswagen ar putea vinde divizia de camioane din cauza scandalului Dieselgate

Grupul Volkswagen este deschis la posibilitatea de a vinde sau de a lista pe bursă divizia de camioane formată din mărcile Scania şi Man, din cauza problemelor financiare înregistrate în urma scandalului Dieselgate.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO al Grupului Volkswagen, a păstrat patru poziții-cheie în companie

Deși nu mai este CEO-ul concernului Volkswagen, Martin Winterkorn nu a rămas șomer. Directorul german ocupă patru posturi importante în concern, titrează Automotive News.
Marti, 16 Iunie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen ar putea fi împărțit în patru companii separate

Potrivit unor surse din cadrul companiei, concernul Volkswagen ar putea să-și împartă operațiunile în patru companii diferite. Reprezentanții Grupului Volkswagen nu au comentat zvonurile.
Joi, 14 Martie 2013 | Industrie

Grupul Volkswagen aşteaptă creşteri ale vânzărilor şi profitului în 2013

Reprezentanţii Grupului Volkswagen sunt optimişti după prezentarea rezultatelor obţinute în anul fiscal 2012 şi privesc cu ochi buni rezultatele din 2013.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Industrie

Hakan Samuelsson, fostul şef MAN, a preluat conducerea Volvo

Hakan Samuelsson, fostul CEO al MAN, a fost desemnat de proprietarii mărcii suedeze Volvo să-l înlocuiască pe Stefan Jacoby la conducerea companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Septembrie 2012 | Industrie

Şeful Volkswagen: "Avem destule mărci pentru moment"

Martin Winterkorn a declarat că portofoliul concernului Volkswagen are suficiente mărci şi că nu pregăteşte achiziţia mărcilor Proton sau Alfa Romeo.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Economic

Bătaie pentru primul loc în topul constructorilor: VW contestă cifrele GM

Volkswagen contestă rezultatele comerciale General Motors şi susţine că ar fi trebuit să obţină fără mari probleme prima treaptă a podiumului. Dacă formula de calcul este corectă, şi Toyota ar pierde locul 3 în faţa Renault-Nissan.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Economic

Automobile Bavaria - creştere de 18% în segmentul de automobile premium

Grupul Automobile Bavaria - MHS a înregistrat o creştere în volumul de vânzări de anul trecut. Automobile Bavaria comercializează automobile BMW şi Mini, iar MHS Truck&Bus - camioane şi autobuze MAN.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Industrie

Comisia Europeană a aprobat preluarea MAN/Volkswagen

Comisia Europeană le-a dat dreptate celor de la Volkswagen la preluarea MAN din luna iulie. Iniţial, tranzacţia le-a ridicat bănuieli celor de la CE, în urma cărora au demarat o analiză.
Sambata, 09 Iulie 2011 | Economic

Grupul Volkswagen deţine 55.9% din acţiunile MAN

Grupul german Volkswagen devine acţionar majoritar în cadrul producătorului de autocamioane MAN, unde va deţine 55.9% din acţiuni.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Motorsport

43 de wallpapere de colectie din Dakar 2009

Raliul Dakar 2009 s-a incheiat, insa a lasat in urma imagini care povestesc efortul si curajul concurentilor din cel mai cunoscut rally-raid al lumii.
Miercuri, 22 Octombrie 2008 | O lume nebuna

Casa pe roti: Action Mobil Globecruiser

Action Mobil Globecruiser este un model care costa 490.000 de euro dar iti ofera confortul unei case si 530 de cai.
Joi, 17 Iulie 2008 | Economic

Grupul Volkswagen preia Scania

Producatorul suedez de camioane Scania va deveni al noualea brand al Grupului Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Red Bull, Porsche, Skoda, VW, Lamborghini, Seat, Bentley, Bugatti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru