Casa pe roti: Action Mobil Globecruiser

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Action Mobil Globecruiser este un model care costa 490.000 de euro dar iti ofera confortul unei case si 530 de cai.

Esential

490.000 de euro este pretul vehiculului Globecruiser
860 de litri este capacitatea rezervorului lui Globecruiser.

Pentru cei care isi doresc o casa pe roti, cu care sa poata cutreiera oriunde in Europa, a luat nastere Action Mobil Globecruiser 2008. Modelul personalizat a fost dezvoltat pe baza unei platforme imprumutate de la MAN, TGA 6X6.

Globecruiser este propulsat de un motor diesel urias de 12.8 litri care produce 530 de cai putere. Aceste resurse sunt necesare pentru a pune in miscare o adevarata "casa pe roti" care cantareste 19 tone.

Uriasul dispune de un rezervor de 860 de litri de combustibil, al carui plin am putea crede ca va face cu siguranta o gaura insemnata in bugetul proprietarului. Nu este insa asa, pentru ca cel care va fi dispus sa plateasca 490.000 de euro pentru Globecruiser nu va considera acest lucru o problema.

Pentru acesti bani, clientul primeste, printre altele, tot confortul unei case, un rezervor de apa de 550 de litri, patru panouri solare de 240W, scaune incalzite cu suspensie pneumatica, sistem de navigatie prin satelit si alte acceorii utile intr-o casa normala.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru