Masini electrice Volkswagen

Luni, 04 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va lansa două SUV-uri electrice până în 2020: ID Crozz va fi acompaniat de un SUV inspirat din T-Roc

Volkswagen și-a planificat lansarea a două SUV-uri electrice până în 2020. Deși inițial intenționa să lanseze doar ID Crozz în acest segment, modelul va avea și un "frate" sub forma unui SUV care va prelua designul lui T-Roc.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se lansează în 2020: va fi urmat de modelul electric Volkswagen ID, care va costa cât versiunea diesel a compactei

A opta generație Volkswagen Golf va avea variantă plug-in hybrid și se va lansa în 2020 cu numai o lună înaintea modelului electric Volkswagen ID, care va avea un preț asemănător cu versiunea diesel a compactei.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen Phaeton: noua generație va fi anticipată în martie de un concept electric cu autonomie de 600 de kilometri

Următoarea generație a sedanului cu aspirații premium Volkswagen Phaeton va fi anticipată în martie 2018 de prezentarea unui concept electric cu autonomie de 600 de kilometri.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen în 2030: 50 de modele electrice și versiuni hibride sau electrice pentru toate modelele din gamă

Grupul Volkswagen va oferi versiuni electrificate pentru fiecare model până în 2030, atunci când gama va include 50 de modele electrice și 30 de modele hibride.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen ID Crozz este mai aproape de producție: imagini video și informații noi despre SUV-ul electric

Conceptul Volkswagen ID Crozz se apropie de producție și primește câteva elemente noi de design înainte de prezentarea oficială de săptămâna viitoare.
Miercuri, 23 August 2017 | Modele noi

Volkswagen Scirocco va renaște în versiune electrică: lansarea noului model cu 300 de cai putere, programată după 2020

Volkswagen va lansa un coupe sportiv cu două uși cu propulsie electrică ce va prelua o mare parte din caracteristicile lui Scirocco, model tras deja pe linie moartă din cauza vânzărilor slabe.
Luni, 17 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va extinde gama de electrice cu încă un sedan: conceptul noului model, așteptat după lansarea lui ID

Volkswagen pregătește lansarea unui concept care va prefața un nou sedan electric, acesta urmând să fie dezvăluit după prezentarea versiunii de serie a lui ID.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește încă două modele electrice: ID Lounge și ID Aeroe vor completa gama germanilor

Gama de electrice Volkswagen va include cel puțin încă două modele în următorii ani, întrucât germanii au confirmat că vor lansa ID Lounge și ID Aeroe, despre care însă nu a oferit alte informații.
Miercuri, 22 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Deciziile importante se iau în Asia: piața chineză va influența structura gamei de mașini electrice Volkswagen

Volkswagen a admis că este esențial să lanseze prima mașină electrică în 2020 pentru respectarea noilor norme de poluare, iar piața chineză va decide în mare măsură gama de modele.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Volkswagen are planuri mari: vrea propria fabrică de baterii şi un parteneriat cu serviciul de transport Uber

Volkswagen intenţionează să construiască o fabrică de baterii care să alimenteze viitoarele sale modele electrice şi este interesat de un parteneriat cu serviciul de transport Uber.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Volkswagen e-Golf facelift a sosit: autonomia electricei a crescut la 300 de kilometri

Volkswagen e-Golf a primit un facelift vizual şi beneficiază de o baterie cu autonomie de 300 de kilometri, cu 50% mai mare decât în prezent. În plus, motorul electric generează acum echivalentul a 136 de cai putere.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Modele noi

Brandul low-cost pregătit de Volkswagen este mai aproape: primul model va fi o maşină electrică pentru piaţa din China

Volkswagen va realiza o maşină electrică ieftină în cooperare cu partenerii chinezi de la JAC, iar modelul va purta numele unui nou brand.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle"

Volkswagen a publicat o serie de schiţe care evidenţiază aproape toate detaliile designului exterior al conceptului electric pe care îl va prezenta la Paris.
Joi, 18 August 2016 | PARIS 2016

Compact ca un Golf, spaţios ca un Passat: aşa va arăta modelul electric cu autonomie de până la 600 km pregătit de Volkswagen

Volkswagen a confirmat că va prezenta la Salonul Auto de la Paris din septembrie un model electric cu autonomie maximă de 600 de kilometri care va avea dimensiunile unui Golf, dar va fi la fel de spaţios ca un Passat.
Joi, 04 August 2016 | General

Detalii proaspete despre strategia Volkswagen: noi modele accesibile şi 3 platforme pentru maşini electrice

Volkswagen va dezvolta nu mai puţin de 3 platforme pentru maşini electrice şi va lansa noi modele accesibile ca preţ ca parte a strategie pentru anul 2025.
Vineri, 17 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Cum să îngropi Dieselgate: Volkswagen va lansa 30 de modele electrice şi maşini autonome în segmentele importante până în 2025

Volkswagen va oferi 30 de modele electrice până în 2025 şi maşini complet autonome la începutul deceniului viitor în toate segmentele importante.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Război electric între nemţi: Volkswagen NUVe va fi rivalul lui BMW i3 şi va fi lansat în 2019

Volkswagen pregăteşte lansarea unui concept în toamna acestui an care va anunţa viitorul model electric NUVe. Acesta va ataca acelaşi segment ca BMW i3.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen: "Lucrăm la o tehnologie care va ieftini cu 66% acumulatorii pentru maşinile electrice"

Şeful departamentului de dezvoltare al Volkswagen a anunţat pregătirea unui nou tip de acumulator, care să facă bateriile maşinilor electrice mai ieftine cu până la 66% şi cu o capacitate de cinci ori mai mare.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, VW, Germania, Golf, Volkswagen Golf, VW Golf, masini electrice Volkswagen, Martin Winterkorn, Golf electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru