Mercedes A-Klasse

Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Economic

Mercedes a primit 90.000 de comenzi pentru noul A-Klasse

Dieter Zetsche, preşedintele Mercedes, a anunţat că noul A-Klasse a primit deja 90.000 de comenzi. Modelul îi va ajuta pe germani să stabilească un nou record de vânzări în 2012.
Duminica, 04 Noiembrie 2012 | Tuning

Mercedes-Benz A-Klasse a fost modificat de Brabus

Noul Mercedes-Benz A-Klasse a fost lansat de curând pe piață, dar deja a intrat în vizorul caselor de tuning. Brabus, preparatorul semi-oficial Mercedes a prezentat deja un set de fotografii cu varianta modificată.
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | Industrie

Mercedes-Benz pierde teren în bătaia cu Audi şi BMW la nivel mondial

Audi şi BMW au reuşit să-şi mărască avansul la capitolul vânzări în faţa celor de la Mercedes-Benz la nivel mondial în perioada ianuarie-septembrie 2012.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mercedes A-Klasse primeşte la Paris un kit de tuning semnat de Brabus

Brabus va expune în cadrul standului său de la Paris şi un kit de tuning pentru noua generaţie A-Klasse. Pachetul va include modificări estetice, dar şi ceva mai mulţi cai sub capotă.
Marti, 24 Iulie 2012 | Industrie

Mercedes-Benz creşte producţia modelului A-Klasse

Noul model A-Klasse s-a dovedit a fi atât de popular în vestul Europei încât Mercedes-Benz a trebuit să ceară ajutor uzinei Valmet din Finlanda pentru a mări producţia.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Intern

Mercedes-Benz Clasa A în România: preţuri de la 24.676 de euro

Noua generaţie A-Klasse, rival de temut pentru BMW Seria 1, Audi A3 şi Volvo V40, va avea un preţ de pornire de aproape 25.000 de euro în România. Avantajele sale: listă de dotări standard bogată şi design interesant.
Joi, 14 Iunie 2012 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul lui Mercedes A45 AMG

Mercedes a publicat o serie de imagini cu prototipul de test al viitorului A45 AMG, primul compact de performanţă al nemţilor, gata să ofere 335 de cai putere.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes A45 AMG - detalii despre viitorul hot-hatch premium

Mercedes pregăteşte ultimele detalii înainte de lansarea viitoarei versiuni AMG a modelului A-Klasse. Primele informaţii anunţă un motor de 330 de cai putere.
Marti, 12 Iunie 2012 | Auto Tech

ANALIZĂ: Noul Apple iOS 6 şi aplicaţiile sale dedicate şoferilor

Odată cu anunţarea noului sistem mobil de operare iOS 6, Apple renunţă la Google Maps. Locul său va fi luat de o aplicaţie nouă, botezată Maps, care foloseşte hărţi TomTom şi poate fi accesată prin Siri.
Joi, 07 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power Germania: Mercedes-Benz bate Toyota şi Mitsubishi

Studiul JD Power desfăşurat în Germania în acest an a scos la iveală faptul că Mercedes-Benz este în topul satisfacţiei clienţilor. Marca germană este urmat de Toyota şi Mitsubishi.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Noul Mercedes A-Klasse va primi motorul Renault 1.5 dCi

A-Klasse este primul model care beneficiază de pe urma parteneriatului cu Renault. Modelul german va primi dieselul 1.5 dCi de 109 cai produs de Renault. Acesta se va regăsi pe versiunea A180 CDI.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Noul Mercedes A-Klasse, centrul standului Mercedes

Dacă BMW Seria 1 și Audi A3 nu au avut până acum probleme cu Mercedes în segmentul compact, lansarea noului A-Klasse ar trebui să le dea ceva bătăi de cap celorlalte două mărci germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes-Benz A-Klasse - galerie foto oficială

După ce primele imagini cu noua generație a modelului Mercedes-Benz A-Klasse au ajuns pe internet astăzi, iată și galeria foto oficială.
Sambata, 25 Februarie 2012 | Auto Tech

Mercedes-Benz integrează iPhone și Siri cu noul model A-Klasse

Mercedes a confirmat într-un comunicat de presă oficial că noul model A-Klasse va integra asistentul virtual Siri de la Apple.
Joi, 23 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, primele imagini oficiale ale interiorului

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale interiorului noului A-Klasse. Compacta de la Mercedes-Benz are un design sportiv, care intregrează cu succes toate elementele tehnologice introduse în această gamă.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, prima imagine neoficială a noului model

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprinsă nedeghizată pe un drum din Insulele Canare. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Modele noi

Viitoarea compactă de la Infiniti va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Viitoarea compactă de la Infiniti va avea platforma viitorului A-Klasse şi motorizări Mercedes-Benz, anunţă AutomotiveNews. Modelul va fi construit în Graz, la fabrica Magna Steyr.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Infiniti Etherea va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Infiniti va utiliza platforma MFA de la Mercedes-Benz pentru a dezvolta versiunea de serie a lui Etherea. Platforma a fost aleasă pentru rafinamentul şi performanţele sale dinamice.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Autoipoteze

Mercedes lucrează la o variantă cabrio pentru A-Klasse

Mercedes pregăteşte o avalanşă de modele compacte în următorii cinci ani. Unul dintre ele va fi varianta decapotabilă a viitorului A-Klasse.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Viitoarele modele compacte de la Mercedes apelează la gadget-uri pentru atragerea clienţilor

Gadget-urile vor deveni principalul punct forte al viitoarelor modele compacte de la Mercedes-Benz, informează cei de la AutomotiveNews.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, vehicule electrice, Ungaria, Mercedes AMG, A-Klasse, uzina, Mercedes A-Klasse, Mercedes B-Klasse, BMW MegaCity
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru