Mercedes A-Klasse

Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse

Francezii de la Automobile Magazine au obţinut primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse, publicate odată cu cererea înregistrării patentului pentru design.
Joi, 28 Aprilie 2011 | Modele noi

Designerul şef Mercedes: "Vision A concept este foarte apropiat de viitorul A-Klasse"

Şeful departamentului de design al mărcii Mercedes-Benz a declarat că versiunea de serie a lui A-Klasse va fi aproape identică din punct de vedere vizual în comparaţie cu conceptul prezentat la Shanghai.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

Viitorul Mercedes A-Klasse AMG va avea 350 CP?

Uitaţi de actualul Mercedes-Benz A-Klasse, un model tern, destinat oraşului! Viitorul A-Klasse va fi compact, sportiv, iar versiunea AMG va avea - spun cei de la Top Gear - 350 de cai putere.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Mercedes A-Klasse Concept

Conceptul care prefigurează viitorul A-Klasse a debutat la Shanghai. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 210 CP şi beneficiază de o transmisie cu şapte trepte.
Joi, 17 Martie 2011 | Modele noi

Noul Mercedes B-Klasse, rival adevărat pentru Seria 1 şi A3

Liniile de monovolum care au caracterizat actualul Mercedes B-Klasse vor fi înlocuite pe noua generaţie a modelului german de tuşe agresive şi mult mai dinamice.
Marti, 08 Februarie 2011 | Autoipoteze

Marcedes Vaneo ar putea reveni pe platforma lui Renault Kangoo

Mercedes ar putea relansa MPV-ul Vaneo în 2012, bazându-se pe platforma viitorului Renault Kangoo. Designul va fi inconfundabil Mercedes, dar motorul va avea tot origini franceze.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz pregăteşte un A-Klasse AMG de 320 CP

Viitorul Mercedes-Benz A-Klasse va avea şi o versiune AMG. Aceasta va beneficia de tracţiune integrală, o transmisie cu două ambreiaje şi un motor turbo de aproape 320 CP.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul Audi A3 sedan va fi un "urmaş spiritual" al vechiului 80

Audi promite că noua generaţie a modelului A3 va aduce cu sine un nou derivat de caroserie cu patru uşi, un sedan care va încerca să reediteze succesul unui model cu tradiţie: Audi 80.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Mercedes a prezentat A-Klasse E-Cell, un nou experiment ecologic

Mercedes-Benz va construi 500 de exemplare ale versiunii electrice a lui A-Klasse. Modelul se numeşte A-Klasse E-Cell şi are o autonomie de 200 km şi dezvoltă 95 CP.
Luni, 30 August 2010 | Modele noi

Mercedes şi Tesla lansează la Paris un A-Klasse electric

Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Paris o versiune electrică modelului A-Klasse, dezvoltată în colaborare cu americanii de la Tesla. Numărul de exemplare de serie va fi limitat la numai 500 de unităţi.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

Viitorul Mercedes A-Klasse va avea şi versiune AMG de 270 de cai

Divizia de performanţă AMG îşi va extine în următorii trei ani gama de produse cu o versiune potentă a noii generaţii A-Klasse. Mezinul va adopta un motor cu patru cilindri, de cel puţin 270 de cai putere.
Joi, 27 Mai 2010 | Industrie

Toyota şi Mercedes se pregătesc de o colaborare

Informaţii neoficiale anunţă discuţii între Mercedes şi Toyota, oficialii germanii luând în considerare folosirea fabricilor japoneze din Europa pentru producţia viitoarelor A şi B-Klasse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Mai 2010 | Autoipoteze

Volvo are nevoie de C20, un rival pentru Mini, A-Klasse si Audi A1

Volvo intentioneaza sa debuteze in anii urmatori si pe segmentul B, acolo unde activeaza si modele premium ca Mercedes A-Klasse, Mini si Audi A1. Arma suedezilor se va numi C20.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes A-Klasse primeste doua noi versiuni: Style si Premium

Mercedes a anuntat ca va largi gama de versiuni disponibile pentru micul A-Klasse. Acesta va putea fi cumparat si in variantele Style si Premium, bogate in optionale.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes pregateste un rival al lui Audi A1

Mercedes ar putea crea un rival al lui Audi A1 si al modelului care va iesi din BMW Mega City. Modelul se va numi Project 50 si va avea dimensiuni similare cu cele ale primei generatii A-Klasse.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | Modele noi

AMG pregateste versiuni sport pentru viitoarele A si B-Klasse

Desi viitoarele modele compacte Mercedes vor beneficia de o platforma noua cu tractiune fata, AMG planuieste o metamorfoza capabila sa ofere propulsie posterioara viitoarele A si B-Klasse, tocmai pentru o versiune de performanta.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Industrie

Au demarat lucrarile la uzina Mercedes-Benz din Ungaria

Mercedes-Benz a inceput lucrarile la noua uzina a marcii din Kecskemet, Ungaria. Aceasta va fi terminata in anul 2012 si va produce modele de segment compact.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, vehicule electrice, Ungaria, Mercedes AMG, A-Klasse, uzina, Mercedes A-Klasse, Mercedes B-Klasse, BMW MegaCity
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru