Mercedes A-Klasse primeste doua noi versiuni: Style si Premium

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Mercedes a anuntat ca va largi gama de versiuni disponibile pentru micul A-Klasse. Acesta va putea fi cumparat si in variantele Style si Premium, bogate in optionale.

Mercedes a anuntat astazi ca va imbogati gama modelului A-Klasse cu doua noi versiuni, botezate Style si Premium, ultima urmand sa se regaseasca si pe fratele mai mare B-Klasse. Constructorul din Stuttgart incearca astfel sa sporeasca atractivitatea modelului cu o serie de optionale noi, foarte cautate de clienti.

Versiunea Style aduce in plus pe noul A-Klasse un sistem de asistenta la parcare, Park Assist, un sistem audio cu MP3, tapiterie din piele combinata cu textil, volan si schimbator imbracate in piele si insertii din lemn. Exteriorul primeste si el un set de jante de 16 inch, din aliaj, cu 10 spite.

Pachetul Premium vine in plus cu navigatie prin satelit Comand APS, cu tapiterie din piele si textil, cu insertii din aluminiu si la exterior cu un set de jante de 16 inch, din aliaj, cu cinci spite.

Noile pachete Style si Premium se alatura deja existentelor Executive, Elegance si Avantgarde, urmand sa fie disponibile pe ambele variante de caroserie a modelului. Clientii vor putea comanda noile pachete impreuna cu toate versiunile de motorizare ale actualului A-Klasse, exceptie facand doar A200 Turbo.

Pachetul premium regasit pe actualul B-Klasse aduce pentru compacta germana acelasi sistem de navigatie prin satelit Command APS, conexiune Bluetooth si un pachet sportiv care include jante de 17 inch, o garda la sol mai coborata si un volan imbracat in piele perforata.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru