Mercedes

Joi, 07 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Mercedes prezintă noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: display curbat de 141 cm

Mercedes a prezentat noua tehnologie MBUX Hyperscreen ce va fi disponibilă pe viitorul sedan electric EQS. Noul sistem de infotainment dispune de un display curbat de 141 de centimetri, iar funcțiile sunt controlate cu ajutorul inteligenței artificiale.
Duminica, 27 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes prelungește termenul limită pentru contractul cu Hamilton: britanicul poate semna noul acord până la începutul lunii martie

Mercedes susține că Lewis Hamilton va avea timp de gândire până la începutul lunii martie pentru a semna prelungirea contractului cu echipa germană pentru sezonul 2021 al Formulei 1.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes face primul pas în spate la echipa de Formula 1: germanii rămân cu numai o treime dintre acțiuni, la fel ca Ineos și Toto Wolff

Mercedes a anunțat că va deține doar o treime dintre acțiunile echipei de Formula 1 după ce grupul britanic Ineos a preluat o treime dintre acțiuni. Ultima treime este deținută de Toto Wolff, care și-a prelungit contractul pentru încă trei ani.
Luni, 14 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes exclude înlocuirea lui Bottas cu Russell în 2021: "Suntem loiali piloților noștri"

Mercedes a exclus varianta de a renunța la serviciile lui Valtteri Bottas și de a semna un contract cu George Russell pentru sezonul 2021. "Avem un contract cu Bottas și suntem loiali piloților noștri", spun oficialii echipei.
Luni, 14 Decembrie 2020 | Industrie

Premierele Mercedes-Benz în gama de electrice EQ pentru următorul an: nemții vor lansa SUV-urile EQA și EQB, și sedanurile EQE și EQS

Noul Mercedes-Benz EQA va fi prezentat în 20 ianuarie 2021, iar oficialii companiei au anunțat că producția SUV-ului a început deja la uzina din Rastatt. Tot în 2021, fanii modelelor electrice vor face cunoștință cu noile EQB, EQE și EQS.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz anunță o platformă dedicată utilitarelor electrice: arhitectura va debuta pe viitoarea generație eSprinter

Divizia Mercedes-Benz Vans a anunțat o investiție de 350 de milioane de euro pentru dezvoltarea arhitecturii Electric Versatility Platform. Conform reprezentanților companiei germane, platforma va debuta pe viitoarea generație a utilitarei eSprinter.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes, dispusă să-i ofere un test de retragere lui Grosjean: francezul nu va concura în ultima etapa din Abu Dhabi

Mercedes a anunțat că este interesată să-i ofere un test de retragere lui Romain Grosjean după ce pilotul a decis să nu concureze în etapa finală din Abu Dhabi. Francezul nu are contract pentru sezonul 2021.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Industrie

Ineos confirmă achiziția fabricii Mercedes din Franța: producția modelului Grenadier va începe anul viitor

Britanicii de la Ineos au bătut palma cu Daimler pentru achiziția fabricii Mercedes din Hambach (Franța), acolo unde anul viitor va începe producția modelului Grenadier. Conform înțelegerii, Ineos va continua să producă modelul electric Smart EQ Fortwo în cadrul uzinei franceze.
Marti, 08 Decembrie 2020 | F1 TOP

Russell sugerează că este pregătit să concureze pentru Mercedes în sezonul următor: "Sper să le dau bătăi de cap mai devreme de 2022"

George Russell consideră că și-a demonstrat valoarea în cursa din Bahrain și speră să dea bătăi de cap celor de la Mercedes cu privire la linia de piloți înainte de sezonul 2022.
Luni, 07 Decembrie 2020 | F1 TOP

Russell a rămas fără cuvinte după cursa din Bahrain: "Nu-mi vine să cred, am pierdut victoria de două ori"

George Russell a rămas fără cuvinte după cursa din Bahrain în care a pierdut victoria de două ori din cauza unor incidente care nu i se pot imputa. Britanicul a avut însă puterea să-l felicite pe învingătorul Sergio Perez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Decembrie 2020 | F1 TOP

Russell debutează cu stil la Mercedes: britanicul a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente din Bahrain

George Russell a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din Bahrain, după ce a fost cooptat de Mercedes ca înlocuitor pentru Lewis Hamilton. Britanicul a fost cu trei zecimi de secundă mai rapid decât Valtteri Bottas.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Feature

Pe drumuri mai puțin cunoscute alături de Mercedes-Benz Clasa G: experiență în off-road cu modelul-simbol al producătorului german

Divizia Mercedes-Benz România a organizat un eveniment off-road dedicat Clasei G. Specialiștii de la 100Tracks s-au ocupat de pregătirea traseului, iar pe parcursul a aproximativ 100 de kilometri am simțit pe pielea nostră ce poate face Clasa G în afara asfaltului.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Bahrain: Albon a suferit un accident în a doua sesiune

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de vineri din Bahrain, în timp ce Alexander Albon a suferit un accident în urma unei erori de pilotaj în a doua sesiune.
Joi, 26 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Bahrain: cu ambele titluri adjudecate, suspansul ar putea veni de la ploaia în deșert

Marele Premiu al statului Bahrain din acest weekend stârnește interes din cel puțin două motive: cursa ar putea avea loc pe ploaie, iar Mick Schumacher ar putea fi confirmat la Haas pentru sezonul 2021.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu Mercedes-Maybach Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 19 noiembrie

Daimler a publicat un teaser cu portiera din spate a lui Mercedes-Maybach Clasa S. Versiunea de lux va fi prezentată în 19 noiembrie și va avea un motor V12 de 6.0 litri, despre care se vehiculează că generează 630 de cai putere.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | General

Record pe Nurburgring: Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai rapid model de serie de pe Iadul Verde

Noul Mercedes-AMG GT Black Series a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring. Supercar-ul constructorului german a parcurs varianta de 20.6 kilometri în 6 minute și 43.61 de secunde.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Noul contract al lui Hamilton cu Mercedes ar putea fi semnat după finalul sezonului: "Nu vrem să fim sub presiune"

Negocierile dintre Lewis Hamilton și Mercedes pentru prelungirea contractului pentru 2021 ar putea fi finalizate după finalul sezonului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru