Mercedes

Vineri, 02 Aprilie 2021 | General

Păcăleli de 1 aprilie: Dacia trimite un Duster în spațiu, iar BMW renunță la luminile de semnalizare

Nu putea să treacă nici anul acesta ziua de 1 aprilie fără păcălelile de rigoare venite din partea constructorilor de automobile. În timp de glumele unora au fost cam greu de înteles, unii au fost chiar inventivi.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vrem să accelerăm tranziția către mașinile electrice”

Daimler anunță accelerarea tranziției către mașinile electrice, după un început “pozitiv” de 2021, însă fără să dezvăluie obiective concrete privind noile sale planuri.
Luni, 29 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat primele imagini cu interiorul noului sedan electric EQS

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului model electric EQS, care va fi prezentat oficial în luna aprilie.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Noul Mercedes EQS va fi prezentat oficial în 15 aprilie

Prezentarea oficială a noului sedan electric Mercedes EQS va avea loc în data de 15 aprilie, conform unui anunț al producătorului german.
Luni, 22 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul model hibrid Mercedes-AMG este GT73e, un rival al lui Porsche Panamera hibrid

Mercedes GT73e AMG se pregătește de lansare anul acesta și va fi primul model hibrid dezvoltat de divizia AMG. Coupe-ul în patru uși va atinge 100 km/h în mai puțin de trei secunde și se va duela în segment cu Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Industrie

Mercedes a început producția noului Clasa C la uzina din Bremen

Mercedes-Benz a anunțat startul producției pentru noua generație Clasa C în cadrul uzinei din Bremen. Ulterior, modelul va fi asamblat și în China și Africa de Sud.
Joi, 04 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser pentru Mercedes EQS: sedanul electric promite o autonomie de 700 de kilometri

Mercedes-Benz a publicat o nouă imagine-teaser cu sedanul electric EQS, a cărui prezentare oficială este așteptată în lunile următoare.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește lansarea sedanului electric EQE: noul model va fi dezvăluit în septembrie

Noul sedan electric Mercedes EQE va fi prezentat în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Munchen, potrivit declarațiilor lui Ola Kallenius, CEO-ul producătorului german.
Vineri, 26 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes: “Versiunea electrică a lui Clasa C va fi lansată cel mai devreme în 2024”

Versiunea electrică a lui Mercedes Clasa C va fi lansată cel mai devreme în 2024, pe o nouă platformă, potrivit declarațiilor făcute de un oficial al companiei.
Luni, 15 Februarie 2021 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz Clasa C

Mercedes a publicat două imagini ale noii generații Clasa C. Modelul german va fi echipat cu noul sistem multimedia MBUX, regăsit și pe fratele mai mare Clasa S.
Sambata, 13 Februarie 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQA în România: cel mai accesibil SUV electric al nemților costă sub 50.000 de euro

Mercedes-Benz a publicat prețul noului EQA în România. SUV-ul electric este disponibil în versiunea EQA 250 și vine cu o listă de dotări standard extrem de generoasă.
Luni, 08 Februarie 2021 | F1 TOP

Mercedes s-a înțeles cu Lewis Hamilton: britanicul a semnat un contract pe sezonul 2021

Mercedes a ajuns la o înțelegere cu Lewis Hamilton, iar multiplul campion britanic va concura pentru echipa germană și în 2021. Contractul se întinde pe un singur sezon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Februarie 2021 | Automarket Info

AUTOMARKET INFO: Comparație între Mercedes-Benz EQA și Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz EQA este cel mai accesibil SUV electric al constructorului din Stuttgart. Asemănările dintre EQA și actualul Mercedes-Benz GLA ne-au făcut să le punem unul lângă celălalt, într-un nou colaj Automarket Info.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Detalii noi despre MBUX Hyperscreen, sistemul multimedia care va putea să facă pe ghidul în oraș

Mercedes-Benz detaliază noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen, cu display curbat și inteligență artificială. Una dintre cele mai interesante funcții ale sale a fost denumită "Mercedes Travel Knowledge".
Vineri, 08 Ianuarie 2021 | Industrie

Mercedes susține că a atins țintele europene de emisii CO2 în 2020: “Am vândut 160.000 de mașini electrice și hibride”

Mercedes-Benz anunță atingerea emisiilor de CO2 după ce vânzările sale de mașini electrice s-au triplat și au ajuns la 160.000 de unități în 2020. Nemții pregătesc extinderea gamei EQ cu 4 modele electrice în 2021.
Joi, 07 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Mercedes prezintă noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: display curbat de 141 cm

Mercedes a prezentat noua tehnologie MBUX Hyperscreen ce va fi disponibilă pe viitorul sedan electric EQS. Noul sistem de infotainment dispune de un display curbat de 141 de centimetri, iar funcțiile sunt controlate cu ajutorul inteligenței artificiale.
Duminica, 27 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes prelungește termenul limită pentru contractul cu Hamilton: britanicul poate semna noul acord până la începutul lunii martie

Mercedes susține că Lewis Hamilton va avea timp de gândire până la începutul lunii martie pentru a semna prelungirea contractului cu echipa germană pentru sezonul 2021 al Formulei 1.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes face primul pas în spate la echipa de Formula 1: germanii rămân cu numai o treime dintre acțiuni, la fel ca Ineos și Toto Wolff

Mercedes a anunțat că va deține doar o treime dintre acțiunile echipei de Formula 1 după ce grupul britanic Ineos a preluat o treime dintre acțiuni. Ultima treime este deținută de Toto Wolff, care și-a prelungit contractul pentru încă trei ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru