Model Y

Joi, 08 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: “Vom folosi un nou tip de baterii pentru producția modelelor Tesla de la Berlin”

Șeful Tesla, Elon Musk, a declarat că modelele construite la fabrica de lângă Berlin, începând din 2021, vor beneficia de un nou tip de baterii, iar acest lucru înseamnă anumite “riscuri” din punctul de vedere al producției.
Sambata, 03 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Record pentru Tesla: americanii au livrat peste 139.000 de unități al trimestrul al treilea

Tesla a livrat 139.300 de mașini electrice în trimestrul al treilea, un nou record pentru companie, iar totalul din acest an a ajuns la aproape 320.000 de unități. Șeful Elon Musk speră la o creștere de 30-40% a livrărilor din 2020.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla utilizează o strategie diferită pentru a obține autonomii mai mari pentru modelele sale electrice în SUA

Tesla exploatează la maxim una dintre regulile din cadrul testelor EPA pentru stabilirea autonomiei pentru mașinile sale electrice pe piața americană, cu scopul de a obține valori mai bune comparativ cu rivalii.
Joi, 23 Iulie 2020 | Industrie

Tesla anunță un nou profit și construcția unei uzine în Texas: americanii vor produce aici Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y

Tesla a anunțat un profit de 100 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului și va construi o nouă uzină în statul american Texas, acolo unde va produce Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y.
Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Tesla accelerează producția de mașini electrice în China: capacitatea de producție va crește în iunie cu 33%

Tesla va crește capacitatea de producție la uzina din China cu 33% începând din luna iunie, iar începând din prima parte a anului viitor va produce Model Y și pentru piața locală.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Tesla a livrat peste 88.000 de unități în primele trei luni ale anului: americanii au înregistrat o creștere de aproape 40%

Tesla a anunțat că a livrat peste 88.000 de mașini la nivel global în primele trei luni ale anului, în creștere cu 40% comparativ cu perioada similară a anului trecut, ca urmare a inaugurării uzinei din China.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Dimensiunile lui Tesla Model Y, dezvăluite în manualul pentru utilizatori: SUV-ul electric are o lungime de 4.75 metri

Dimensiunile exacte ale SUV-ului electric Model Y sunt dezvăluite pentru prima oară în manualul pentru utilizatori, concomitent cu startul livrărilor pe piața americană.
Joi, 12 Martie 2020 | Modele noi

Tesla confirmă startul livrărilor pentru Model Y: primele unități ale SUV-ului electric vor ajunge la clienți în 13 martie

Tesla a confirmat că va începe livrările pentru SUV-ul electric Model Y în 13 martie, iar primii clienți provin din Statele Unite.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

Tesla a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie: unitatea "vedetă" este un SUV Model Y

Tesla a anunțat că a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie și că unitatea "vedeta" este un SUV Model Y care a ieșit pe porțile uzinei din Statele Unite.
Marti, 25 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va începe livrările lui Model Y în luna martie: constructorul a transmis primele notificări către clienți

Livrările SUV-ului electric Tesla Model Y vor începe în Statele Unite în luna martie, cu jumătate de an mai devreme decât planificarea inițială. Tesla a transmis deja primele notificări către clienți, care își pot alege data livrării.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță obiective ambițioase pentru 2020: "Vom depăși lejer 500.000 de unități livrate"

Tesla anticipează că va livra peste 500.000 de mașini în 2020 și anunță că autonomia oficială a SUV-ului electric Model Y în versiunea cu tracțiune integrală va fi cu peste 12% mai mare decât cea stabilită inițial.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Tesla ar putea începe livrările lui Model Y în luna februarie: SUV-ul electric este tot mai aproape de lansare

Livrările SUV-ului electric Tesla Model Y ar putea începe în Statele Unite în luna februarie, cu peste o jumătate de an mai devreme decât planificarea inițială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va produce Model 3 și Model Y la uzina de lângă Berlin: producția va ajunge la 500.000 de unități pe an

Tesla va produce Model 3 și SUV-ul Model Y la viitoarea uzină de lângă Berlin, pe lângă alte modele ce vor fi lansate ulterior, potrivit unui anunț al autorităților din landul Brandenburg. Fabrica va fi deschisă în iulie 2021 și va atinge o producție de până la 500.000 de mașini electrice pe an.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Producția lui Tesla Model Y ar putea începe în luna martie: americanii au accelerat comenzile de componente de la furnizori

Producția lui Tesla Model Y ar putea începe în luna martie, după ce constructorul american a accelerat comenzile de componente pentru noul SUV electric.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Industrie

Informații suplimentare despre uzina Tesla de la Berlin: construcția va începe în 2020 și va genera până la 8.000 de locuri de muncă

Tesla va începe în prima parte a anului viitor construcția noii uzine de la Berlin, unde va angaja până la 8.000 de oameni atunci când producția va atinge capacitatea maximă.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Tesla va construi o uzină în apropiere de Berlin: americanii vor produce în Europa SUV-ul electric Model Y

Tesla a anunțat că va construi o uzină în apropiere de Berlin, unde va produce viitorul SUV electric Model Y începând din anul 2021.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noutăți de la Tesla: producția SUV-ului Model Y începe în vara lui 2020, iar producția europeană va demara în 2021

Tesla a anunțat că producția SUV-ului Model Y va începe în vara anului 2020, în timp ce producția la o uzină europeană va demara în 2021. În plus, constructorul american a înregistrat un profit de 130 de milioane de euro în ultimele trei luni.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță pierderi de 400 de milioane de dolari, dar mizează pe noul SUV: "Model Y va genera profituri mai mari decât Model 3"

Tesla a raportat pierderi de 408 milioane de dolari în al doilea trimestru al anului, însă susține că viitorul SUV Model Y pe care îl va produce de anul viitor va genera profituri mai mari decât Model 3.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Tesla va crește automatizarea pentru producția SUV-ului Model Y: americanii simplifică radical sistemul de cabluri electrice

Tesla va implementa un nou proces de fabricație pentru sistemul de cabluri care va permite creșterea automatizării în producția de mașini. Primul model care va beneficia de automatizare sporită este SUV-ul Model Y.
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla nu va avea suficiente baterii pentru producția lui Model Y: "Una dintre opțiuni este să producem acumulatori în China"

Panasonic avertizează Tesla că nu va avea o capacitate de producție de baterii suficient de mare pentru a ține pasul cu producția noului SUV electric Model Y. Una dintre opțiuni este producția de baterii în China.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model Y, Model Y
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru