Modele noi Infiniti

Marti, 21 Iulie 2015 | Modele noi

Infiniti Q30: prima imagine oficială cu noul rival al lui BMW Seria 1 și Audi A3

Prima imagine a lui Infiniti Q30 în varianta de serie a fost publicată pe internet înainte de prezentarea oficială. Compacta niponă de segment premium va debuta public la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în septembrie.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Infiniti Q60 Concept - primele imagini şi informaţii oficiale ale viitorului coupe de clasă medie al japonezilor

Infiniti a publicat primele imagini ale conceptului Q60, exponat pe care l-a dezvelit la ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Industrie

Nissan numeşte un fost şef al BMW Group la conducerea mărcii Infiniti

După ce Preşedintele mărcii Infiniti a plecat la Cadillac în iulie şi Preşedintele Nissan a părăsit marca în favoarea Aston Martin, conducerea companiei japoneze l-a numit pe Roland Krüger, fost vicepreşedinte senior la BMW Group, la şefia mărcii premium Infiniti.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Modele noi

Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Infiniti confirmă o nouă navă amiral, care va fi un coupe cu patru uşi

Johan de Nysschen, şeful Infiniti, a confirmat lansarea unei noi nave amiral pentru anul 2016. Modelul va fi un coupe cu patru uşi care se va lupta în segmentul lui Porsche Panamera.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Concepte

Infiniti Q50 Eau Rouge, un concept inspirat din Formula 1, va fi prezentat la Detroit

Infiniti a anunţat un nou concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Se numeşte Q50 Eau Rouge şi prefigurează o potenţială versiune de performanţă a modelului japonez de segment D.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Modele noi

Infiniti pregăteşte un rival al lui Porsche Panamera

Infiniti ar putea intra pe segmentul coupe-urilor cu patru uşi. Primul model de acest gen este aşteptat în 2017 şi va fi inspirat de conceptul Essence.
Vineri, 16 August 2013 | Industrie

Infiniti l-a angajat pe designerul lui Cadillac Converj

Infiniti l-a numit pe Simon Cox directorul studioului său de design din Londra. Cox are peste trei decenii de experiență în domeniu, iar ultima sa creație titrată este Cadillac Converj.
Luni, 12 August 2013 | Modele noi

Supercar-ul de la Infiniti ar putea fi lansat în 2018

Lansarea supercar-ului din gama Infiniti ar putea avea loc în 2017 sau 2018, spun surse din cadrul mărcii. Motivul amânării este legat de configuraţia modelului, varianta finală nefiind încă aleasă.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Modele noi

Infiniti amână primul său model electric în aşteptarea noii generaţii de acumulatori

Japonezii de la Infiniti au decis să amâne lansarea primului lor model electric, acesta fiind programat iniţial pentru anul 2015. Modelul respectiv, bazat pe platforma lui Nissan Leaf, va primi un sistem avansat de încărcare şi acumulatori mai performanţi.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Infiniti: ”Viitorul Q30 este încadrat între Audi A3 şi Q3”

Andy Palmer, şeful Infiniti, descrie viitorul Q30 ca un model încadrat între Audi A3 şi Q3. Noul Q30 va debuta în 2015, anunţă reprezentanţii mărcii într-un interviu acordat celor de la Autocar.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Infiniti Q50 şi Christian Horner pozează pentru public

Infiniti Q50 a debutat la Geneva în compania lui Christian Horner, şeful echipei de Formula 1 Red Bull Racing. Horner s-a afişat cu mândrie în faţa fotografilor alături de noul model de clasă medie al mărcii nipone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Decembrie 2012 | Modele noi

Infiniti va lansa o berlină de 550 CP

Infiniti pregăteşte o nouă berlină de segment E, care să fie echipată cu un motor V6 supraalimentat, capabil să dezvolte 550 CP. Aceasta va fi dezvoltată pe platforma actualului M.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Industrie

Infiniti va produce primul său model compact la o uzină europeană

Primul model Infiniti construit în Europa va fi asamblat la Sunderland, în Marea Britanie. Vorbim despre o versiune de serie a conceptului Etherea, care va fi construită cu ajutorul tehnologiei împărţite cu Mercedes-Benz.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele"

Oficialii Infiniti au infirmat o eventuală versiune de serie a lui Emerg_e la Salonul Auto de la Paris. Însă, au anunţat că modelul va inspira aspectul viitoarelor creaţii ale mărcii.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Modele noi

Infiniti nu va folosi platforma lui GT-R pentru vârful gamei

Oficialii Infiniti au infirmat posibilitatea utilizării platformei lui GT-R pentru cel mai sportiv model din gama Infiniti.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Infiniti M primeşte o versiune cu ampatament mărit pentru piaţa din China

Infiniti va oferi o versiune cu ampatament mărit a modelului M pe piaţa din China. Şasiul acestui model a fost lungit cu 15 centimetri, iar interiorul a fost modificat.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Infiniti G va fi bazată pe Mercedes Benz C-Klasse

Noua generaţie a lui Infiniti G va debuta în 2014 şi fi bazată pe platforma viitoarei generaţii a lui Mercedes-Benz C-Klasse, spun americanii de la MotorTrend.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Concepte

Infiniti LE, primele imagini ale conceptului care prefigurează prima electrică de serie a japonezilor

Infiniti a dezvoltat un model bazat pe Nissan Leaf, numit LE. Pentru moment, vorbim de un concept, dar Infiniti LE va avea şi o versiune de serie, care va păstra sistemul de propulsie.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Infiniti Emerg-E, conceptul unui potențial supercar

Infiniti a surprins publicul de la Geneva cu un concept atrăgător, numit Emerg-E. Acesta are un sistem de propulsie hibrid paralel și are șanse să intre în producție.

Tag-uri similare

Infiniti, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Infiniti, Infiniti M35 Hybrid, M35 Hybrid, vehicule electrice Infiniti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru