Modele noi Infiniti

Marti, 20 Decembrie 2011 | Modele noi

Viitoarea compactă de la Infiniti va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Viitoarea compactă de la Infiniti va avea platforma viitorului A-Klasse şi motorizări Mercedes-Benz, anunţă AutomotiveNews. Modelul va fi construit în Graz, la fabrica Magna Steyr.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | Concepte

Infiniti Electric Sports Car Concept, primele imagini

În timp ce Salonul Auto de la Los Angeles se derulează peste ocean, Infiniti a publicat două imagini teaser ale lui Electric Sports Car Concept, model care va debuta la Geneva, în martie 2012.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Infiniti a adus la Los Angeles conceptele JX şi IPL G Convertible

Standul Infiniti de la Salonul Auto de la Los Angeles a prezentat modelele JX şi IPL G Convertible Concept.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Industrie

Infiniti vrea să-şi tripleze vânzările până în 2016

Infiniti vrea să vândă 500.000 de unităţi pe an până în 2016 şi să atingă o cotă de piată de 10% din segmentul premium. Modelul lor de segment C va fi piatra de temelie a acestui plan.
Joi, 01 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Infiniti FX a primit o ediţie specială în cinstea lui Sebastian Vettel - UPDATE

Infiniti a creat o ediţie specială a lui FX50 dedicată lui Sebastian Vettel, ambasadorul global al mărcii. Modelul va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 19 August 2011 | LOS ANGELES 2011

Infiniti JX Concept a debutat la Pebble Beach

Infiniti a adus o versiune de pre-serie a lui JX la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Crossoverul cu şapte locuri este primul model Infiniti oferit şi cu tracţiune faţă.
Vineri, 05 August 2011 | Modele noi

Prima imagine a posteriorului lui Infiniti JX

Campania de teasing începută de Infiniti în luna iulie se apropie uşor de final. Japonezii au prezentat o imagine a posteriorului lui JX, conceptul care va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

Carlos Ghosn: "Infiniti are capacitatea să construiască un model bazat pe GT-R"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că Infiniti ar putea oricând să dezvolte un model de performanţă bazat pe GT-R, dar că nu există în plan un asemenea model.
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

Prima imagine a părţii frontale a noului Infiniti JX

Infiniti a prezentat prima imagine a părţii frontale a crossoverului JX. Modelul va fi prezentat în versiunea de pre-serie în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Infiniti prezintă un nou teaser pentru JX, crossoverul său cu 7 locuri

Cei de la Infiniti au prezentat un nou teaser pentru crossoferul JX, primul model cu şapte locuri din gama acestui constructor. De data aceasta, avem o imagine cu stopul de pe partea dreaptă.
Joi, 07 Iulie 2011 | Concepte

Prima imagine a viitorului crossover Infiniti JX

Infiniti a prezentat o imagine teaser a viitorului său concept, un crossover numit JX. Modelul va fi prezentat la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Autoipoteze

Infiniti Etherea va da naştere unui rival al lui Audi A3

Versiunea de serie a lui Infiniti Etherea se va lupta pe segmentul lui Audi A3 şi BMW Seria 1. Modelul ar putea fi oferit atât în versiuni otto şi diesel, cât şi într-o versiune hibridă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Modele noi

Infiniti îmbunătăţeşte dotările standard ale gamei EX

Gama Infiniti EX a primit o serie de dotări standard în plus, iar vopseaua rezistentă la zgârieturi poate fi comandată şi în compania acestui model.
Marti, 08 Martie 2011 | Modele noi

Infiniti simplifică gama G37 şi măreşte lista de echipamente standard

Infiniti a anunţat noutăţile anului 2011 pentru gama G37 - transmisie automată cu şapte trepte în standard, alături de numeroase alte dotări în plus, tot în standard.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Infiniti a prezentat conceptul Etherea la Geneva

Infiniti a adus la Geneva conceptul care prefigurează viitorul lor model compact. Noul Etherea le este destinat clienţilor tineri care vor o maşină de lux care să nu fie "o miniatură" a modelelor mai mari.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Infiniti a prezentat primul teaser al conceptului compact care va debuta la Geneva

Japonezii de la Infiniti vor prezenta un concept pe nume Etheria la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este un crossover coupe de segment C care va fi apropiat de versiunea de producţie pe care o prefigurează.
Luni, 04 Octombrie 2010 | General

90% dintre viitoarele modele Infiniti ar putea fi hibride şi electrice

Viitorul Infiniti se va axa pe modele ecologice în următorii zece ani, constructorul japonez intenţionând să introducă numeroase modele hibride şi o serie de vehicule electrice.
Luni, 27 Septembrie 2010 | Modele noi

Infiniti va lansa un vehicul electric premium în 2013

Gama Infiniti va primi un vehicul electric de clasă premium în 2013. Acesta va oferi cinci locuri şi va avea performanţe deosebite.

Tag-uri similare

Infiniti, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Infiniti, Infiniti M35 Hybrid, M35 Hybrid, vehicule electrice Infiniti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru