Infiniti simplifică gama G37 şi măreşte lista de echipamente standard

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.03.2011
Infiniti a anunţat noutăţile anului 2011 pentru gama G37 - transmisie automată cu şapte trepte în standard, alături de numeroase alte dotări în plus, tot în standard.

Japonezii de la Infiniti au anunţat câteva noutăţi pentru gama G37 în 2011 în Europa. Mai precis, transmsia automată devine dotare standard în toată gama, iar clienţii pot alege dintr-o paletă mai generoasă de culori exterioare şi de tipuri noi de design pentru jante. Lista de echipamente opţionale şi de versiuni s-a micşorat, dar elementele respective s-au mutat la capitolul "standard". Toate modelele echipate cu motorizări V6 vor beneficia de transmisia automată adaptivă cu şapte trepte, care poate fi controlată şi prin intermediul padelelor montate pe volan atunci când şoferul simte nevoia de a prelua controlul.

În cazul gamei G Sedan, G37 porneşte de la 46.500 de euro cu TVA inclus în România. Versiunea cu tracţiune integrală a acestui model, în nivelul de echipare GT, are un preţ de pornire de 50.350 de euro cu TVA inclus în România. Nivelul de echipare GT Premium pentru G37x aduce un preţ de pornire de 55.300 de euro cu TVA inclus, în timp ce versiunea S Premium, orientată spre şofer, are un preţ de pornire de 56.150 de euro cu TVA inclus.

Respectivul model beneficiază de sistemul 4-Wheel Active Steer în standard, iar două din cele trei modele G37 Coupe oferite beneficiază şi ele de acest sistem.

Gama Infiniti G37 Coupe porneşte de la 50.400 de euro cu TVA inclus. Respectivul model este în nivelul de echipare GT şi beneficiază de numeroase echipamente, printre care găsim jante din aliaj uşor de 18 inch şi vopseaua rezistentă la zgârieturi cu Scratch Shield. Versiunea S a lui G37 Coupe beneficiază în standard de sistemul 4-Wheel Active Steer, diferenţial autoblocant, suspensie sport, un sistem de frânare îmbunătăţit şi are un preţ de pornire de 53.150 de euro cu TVA inclus în România. Vârful gamei este reprezentat de G37 S Premium Coupe, care costă 57.450 de euro cu TVA inclus. Acesta beneficiază de sistemul Intelligent Cruise Controle şi de informaţii din Ghidul Michelin integrate direct în sistemul multimedia.

Versiunea Cabrio a lui Infiniti G37 Coupe pleacă de la 60.700 de euro cu TVA inclus în România. Modelul are preţul respectiv în nivelul de echipare GT Premium.

Infiniti G37 Cabrio oferă patru locuri şi are un acoperiş metalic retractabil electric. Decapotarea şi capotarea modelului durează 25 de secunde. În standard, modelul are scaune faţă climatizate, sistem Bose Sound System cu 13 difuzoare şi boxe personale integrate în tetiere, navigaţie prin satelit Conectiviti+ şi multe altele.

Via | Infiniti

Comentarii (1)

  • tomita
    stai sa se prinda "coca" ce masina e asta ca dupa aia numai asa ceva vedem pe strazi.
    dar sincer, nu prea mi-as dori sa ajunga skyline pe mainile lor, sa se multumeasca cu nemestile traditionale. ac manual si geamuri electrice fata. ;))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru