Infiniti prezintă un nou teaser pentru JX, crossoverul său cu 7 locuri

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.07.2011
Cei de la Infiniti au prezentat un nou teaser pentru crossoferul JX, primul model cu şapte locuri din gama acestui constructor. De data aceasta, avem o imagine cu stopul de pe partea dreaptă.

În aşteptarea debutului de la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach din august, cei de la Infiniti au mai prezentat un nou teaser cu modelul JX. De data aceasta, imaginea surprinde stopul de pe partea dreaptă a modelului şi o vedere din semi-profil a noului crossover Infiniti. Modelul care va fi expus la Pebble Beach reprezintă o versiune de pre-serie, dar acesta va avea un aspect apropiat de versiunea care va intra în producţie.

Până acum, cei de la Infiniti ne-au prezentat farul stâng, o schiţă cu profilul şi o parte din partea stângă a vehiculului. Versiunea de serie a lui Infiniti JX va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles, ce are loc în luna noiembrie. Clienţii de pe piaţa din Statele Unite ale Americii vor putea să cumpere primele unităţi Infiniti JX în prima parte a anului 2012.

Cei de la Infiniti nu au prezentat informaţii suplimentare despre noul lor crossover. Ne aşteptăm la o gamă de motorizări similară cu cea oferită pentru EX şi de un interior luxos, orientat spre confort, dar cu o tentă de sportivitate.

JX va fi primul model cu şapte locuri al celor de la Infiniti.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru