Infiniti a adus la Los Angeles conceptele JX şi IPL G Convertible

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.11.2011
Standul Infiniti de la Salonul Auto de la Los Angeles a prezentat modelele JX şi IPL G Convertible Concept.

Standul Infiniti de la Salonul Auto de la Los Angeles a prezentat modelele IPL G Convertible şi JX. Ambele exponate sunt în versiunea concept, deşi aspectul lor trădează o apropiere de versiunea de producţie. Versiunea IPL a lui Infiniti G37 Cabrio se bucură de o parte frontală redesenată, cu proiectoare de ceaţă integrate în bara faţă, un set de praguri laterale sculptate elegant şi un set de jante din aliaj de 19 inch cu un design deosebit. Vopseaua este şi ea specială, clienţii putând opta între două nuanţe exclusiviste – Moonlight White şi Malbec Black.

Interiorul lui IPL G Convertbile poate fi comandat în două finisaje – Stone sau Monaco Red. Ambele sunt oferite exclusiv pentru acest model şi includ ornamente din aluminiu cu logo-ul IPL, covoraşe speciale şi scaune sport îmbrăcate în piele cusută cu fir roşu. Diferenţele dintre un G37 Cabrio şi un IPL G Convertible nu se opresc aici. Motorizarea V6 de 3.7 litri dezvoltă acum 343 CP la 7.400 rpm, cu 400 rpm mai "sus" decât standardul şi cu 18 CP mai mult.

Suspensia acestui model a fost optimizată de inginerii Infiniti Performance Line şi jantele din aliaj sunt echipate cu anvelope Bridgestone Potenza RE050A şi ascund un sistem de frânare mai performant.

Infiniti JX este un crossover cu şapte locuri, care a debutat în versiunea pre-serie la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Potrivit informaţiilor prezentate anterior de cei de la Infiniti, exponatul de la Los Angeles reprezintă o versiune de producţie a lui JX. Vehiculul are trei rânduri de scaune, pregătite să acomodeze şapte persoane. Motorizarea este asigurată de un otto V6 de 3.7 litri, cuplat unei transmisii CVT cu "setări sportive". Clienţii vor putea opta fie pentru versiuni cu tracţiune integrală, fie pentru versiuni cu tracţiune faţă, JX fiind primul Infiniti oferit vreodată cu tracţiune faţă.

Via  Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru