Prima imagine a posteriorului lui Infiniti JX

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.08.2011
Campania de teasing începută de Infiniti în luna iulie se apropie uşor de final. Japonezii au prezentat o imagine a posteriorului lui JX, conceptul care va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.

Infiniti a ajuns la cel de-al cincilea episod al unei campanii de teasing pentru modelul JX. Crossoverul de lux al mărcii nipone va debuta pe 18 august, la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Respectivul exponat va fi o versiune de pre-serie, modelul de serie urmând să debuteze ulterior la un salon auto important din Statele Unite ale Americii. De data aceasta, cei de la Infiniti au prezentat o imagine a posteriorului viitorului crossover.

Noua imagine teaser ne dezvăluie un crossover deosebit de sportiv, care promite o serie de veleităţi practice. Plafonul prezintă o trapă panoramică din sticlă şi este echipat cu un set de bare de amarare, ce pot fi folosite pentru a găzdui un portbagaj suplimentar, un suport de schiuri sau un suport de biciclete. Aspectul uşii hayon-ului este simetric cu cel al părţii frontale, deoarece aceasta prezintă un set de linii care amintesc de grila faţă a acestui model.

Ben Poore, vice-preşedintele Infiniti America, a declarat la rândul său: "Momentan nu sunt prea multe opţiuni de lux familiste. Noul JX va fi crossover-ul cu şapte locuri perfect, care va înlocui presupusele modele de familie din segment.

Modelul va avea un interior uimitor, va oferi o flexibilitate bună a spaţiului, cu acces uşor pe al treilea rând de scaune, şi va garanta cele mai noi gadget-uri auto de pe piaţă."

Carlos Tavares, preşedintele Nissan America, a declarat că "noul crossover JX va ajuta la consolidarea poziţiei Infiniti pe piaţa din SUA. Anul trecut, divizia noastră de lux a consemnat una dintre cele mai importante creşteri în segmentul mărcilor premium. Anul acesta, Infiniti va merge mai departe, pe pieţe cum sunt cele din Mexic şi Panama, urmate mai apoi, în 2012, de Chile."

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • Parca e un mos constipat vazut din spate!Initial am zis ca or sa fie numarul 1 la vanzari dar cu spatele ala cred ca o sa ocupe cu "scuccesuri" ultimul loc
    7 8
  • bananier country
    clar nu e pt meleagurile mioritice pline de oieri si ciobani care saliveaza la cerculete nemtesti, de tot felul cu sau fara modele in interior.
    dar vazand cate ex-uri au aparut pt doamnele upper-class sunt sigur ca si acest model se va vedea pe strazile bucurestene (in rest e prea mult meltenism)
    8 3
  • arata bine :) cu siguranta se va vinde si pe alta culoare pentru ca Infiniti doreste ca "domnul Tika" sa fie multumit cand intra in showroom s-o cumpere...
    9 0
  • zarnesteanu
    Mie mi se pare
    Ca au pus prea multa apa in mamaliga si s-a lasat de la mijloc.
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru