Infiniti Electric Sports Car Concept, primele imagini

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.11.2011
În timp ce Salonul Auto de la Los Angeles se derulează peste ocean, Infiniti a publicat două imagini teaser ale lui Electric Sports Car Concept, model care va debuta la Geneva, în martie 2012.

Infiniti ne pregăteşte o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva din 2012. Japonezii vin cu Electric Sports Car Concept, un model al cărui nume îi trădează intenţiile. Oficialii mărcii au publicat pe pagina oficială de Facebook a Infiniti Europe două imagini teaser ale acestui concept. Judecând după primele două imagini, avem un model care seamănă cu BMW Seria 6 şi Z4, cel puţin la nivelul părţii frontale, în timp ce posteriorul are un aspect diferit de ceea ce am văzut până acum.

"La Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, vom prezenta viziunea noastră pentru un model de performanţă premium de inspiraţie nouă. Infiniti are deja un hibrizi şi diesel-uri în gamă, iar odată cu pregătirea primei berline electrice de serie, un coupe electric era pasul natural. Aşadar, vom împinge limitele graniţei unde performanţa şi mediul se intersectează.", adeclarat Andy Palmer, Vicepreşedintele executiv al Nissan Motor Company.

Pe de o parte, posteriorul aminteşte de conceptul Essence, prezentat în 2009.

Cel mai probabil, modelul ce urmează să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012 este o evoluţie a lui Essence şi reprezintă o versiune mai apropiată de producţie a conceptului respectiv, deosebit din punct de vedere estetic. Pentru moment, nu există nicio informaţie care să anunţe o versiune de serie a lui Electric Sports Car Concept sau a lui Essence.

Via | InfinitiEurope

Comentarii (1)

  • mmm
    foarte promitator...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru