90% dintre viitoarele modele Infiniti ar putea fi hibride şi electrice

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.10.2010
Viitorul Infiniti se va axa pe modele ecologice în următorii zece ani, constructorul japonez intenţionând să introducă numeroase modele hibride şi o serie de vehicule electrice.

Gama Infiniti se va schimba dramatic în următorii zece ani. Constructorul nipon va introduce numeroase modele ecologice, care vor fi ori hibrizi, ori vehicule electrice. Ţinta celor de la Infiniti este reducerea masivă a emisiilor de CO2 la nivel de gamă, iar introducerea hibrizilor şi a vehiculelor electrice îi va face pe aceştia să îşi atingă obiectivul extrem de repede.

Primii paşi sunt reprezentaţi de modelele M35h şi viitorul vehicul electric bazat pe Leaf. Vehiculul electric va debuta în 2013, iar hibridul M35h intră pe piaţă în 2011. Cele două modele vor da naştere unei game noi a producătorului nipon, care va "hibridiza" toate modelele din portofoliul actual şi va genera produse noi în oferta Infiniti. Modelele oferit cu motoare cu combustie internă vor deveni un element din ce în ce mai rar, deşi constructorul japonez abia şi-a prezentat primele diesel-uri pentru piaţa din Europa.

Sunt şanse ca motorizările diesel să reprezinte o bună parte din vânzările Infiniti în viitor, dacă ne uităm la potenţialul acestora în materie de emisii scăzute de carbon. Nu este clar cum vor reacţiona clienţii Infiniti la aceste modificări importante în gama constructorului de lux din Japonia.

Din viitoarele modele Infiniti, între 15 şi 20% dintre acestea vor avea un tren de propulsie 100% electric, iar celelalte modele rămase urmând să fie hibride sau angrenate de un motor cu combustie internă.

Via | Autobloggreen 

Comentarii (2)

  • am vazut masina asta pe drum in sfarsit e foarte stilata super...deci nu se compara pozele...cu ce e in realitate...poate nu e peste 5 si E dar restul...is .......sub...
    3 0
  • nimic interesant
    Salonul de la paris a inceput de cateva zile si ceea ce am observat la toata presa auto de specialitate este fenomenul copy/paste.
    Fiecare site/program auto au prezentat aceleasi premiere acelasi modele insa nimeni nu a venit cu nimic nou.
    De exemplu eram foarte interesat de lansarea lui nissan GT-R model 2011 pentru europa si 2012 pentru piata americana. nimeni nu a publicat poze cu acest model cu toate ca aceasta masina este acolo la paris alba cu interior rosu. intradevar nu se cunosc date tehnice despre model cei de la nissan anuntandu-le pe 16 oct. cateva poze au fost scapate pe un forum special dedicat lui GT-R si cam atat.

    Nici automarket nu a trimis pe nimeni la salonul auto paris pentru a face poze personale cum nici alte situri de profil nu a facut acest lucru.

    De exemplu standul subaru intradevar nu au avut nici o premiera insa 2 poze de ansamblu erau binevenite plus multe alte marci.

    Cred ca ma repet insa toate pozele au fost preluate din sectiunea "press" a celor de la salonul auto
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru