Prima imagine a părţii frontale a noului Infiniti JX

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.07.2011
Infiniti a prezentat prima imagine a părţii frontale a crossoverului JX. Modelul va fi prezentat în versiunea de pre-serie în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach.

În aşteptarea debutului de la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach din august, cei de la Infiniti au mai prezentat un nou teaser cu modelul JX. De data aceasta, imaginea furnizată prezintă partea frontală a lui JX, dezvăluind aspectul grilei faţă, al capotei motor, al barei de protecţie faţă şi silueta generală a modelului. Exponatul care va fi prezentat la Pebble Beach reprezintă o versiune de pre-serie, dar acesta va avea un aspect apropiat de versiunea care va intra în producţie.

Carlos Tavares, preşedintele Nissan America, a declarat că "noul crossover JX va ajuta la consolidarea poziţiei Infiniti pe piaţa din SUA. Anul trecut, divizia noastră de lux a consemnat una dintre cele mai importante creşteri în segmentul mărcilor premium. Anul acesta, Infiniti va merge mai departe, pe pieţe cum sunt cele din Mexic şi Panama, urmate mai apoi, în 2012, de Chile."

Ben Poore, vice-preşedintele Infiniti America, a declarat la rândul său: "Momentan nu sunt prea multe opţiuni de lux familiste. Noul JX va fi crossover-ul cu şapte locuri perfect, care va înlocui presupusele modele de familie din segment.

Modelul va avea un interior uimitor, va oferi o flexibilitate bună a spaţiului, cu acces uşor pe al treilea rând de scaune, şi va garanta cele mai noi gadget-uri auto de pe piaţă."

Versiunea de serie a lui Infiniti JX va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an. Modelul este aşteptat să fie oferit spre vânzare încă din toamna anului 2012, sau cel târziu la începutul anului 2013. Producţia va fi asigurată de uzina Nissan din Smyrna, Tennessee. Pentru moment, nu există informaţii suplimentare despre acest crossover, dar sunt şanse ca Infiniti să nu îl aducă în Europa.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • se pare ca "etherea" este sursa conceptuala pt JX.
    astept sa il vad live ca sa comentez.
    3 1
  • Vasilica
    Cum poate sa arate modelul asta. Va fi lider in segmentul premium asa cum este si acum.Nimic nu il va atinge!!
    1 6
  • zarnesteanu
    Inca un
    Wannabe Mercedes :):):):):)

    Din pacate rezultatul e: Never!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru