Modele noi Mercedes-Benz

Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz introduce motorul Renault dCi de 1.5 litri și 90 CP în gamele A-Klasse și B-Klasse

Mercedes-Benz oferă noi versiuni diesel entry-level în gamele A-Klasse și B-Klasse. Vorbim despre A160 CDI și B160 CDI, ambele având un motor diesel de 1.5 litri și 90 CP, de origine Renault.
Marti, 18 Iunie 2013 | Autoipoteze

Mercedes SL CoupeTorino, shooting brake-ul desenat de şase studenţi italieni

Şase studenţi ai Istituto di Arte Applicata e Design au realizat conceptul unui shooting brake bazat pe Mercedes-Benz SL. Exponatul, construit la scară 1:4, va fi expus la centrul de design Mercedes-Benz din Como.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Concepte

Mercedes-Benz GLA Concept, fratele SUV al lui A-Klasse, debutează la Shanghai

Primele imagini ale conceptului GLA de la Mercedes-Benz au fost publicate pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Shanghai.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Intern

Preţuri Mercedes-Benz CLA: berlina compactă germană pleacă de la 30.008 euro

Mercedes-Benz CLA, cea mai ieftină berlină din gama constructorului german şi fratele mai mic al lui CLS, are un preţ de pornire de 30.008 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Industrie

Lupta din segmentul premium continuă: Audi preia prima poziţie la vânzări în ianuarie

Duelul dintre cei trei constructori premium din Germania a bifat o nouă rundă: ianuarie 2013. De data aceasta, Audi s-a clasat pe prima poziţie la nivel global.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz E-Klasse Estate, primele imagini ale facelift-ului

Mercedes-Benz a publicat primele imagini ale versiunii Estate a noului E-Klasse facelift. Modelul german a fost revizuit complet, de la blocurile optice, până la bord şi gama de motorizări.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA şi CLA 45 AMG, primele imagini oficiale

Mercedes-Benz a publicat o galerie foto oficială cu noile CLA şi CLA 45 AMG. Cele două modele sunt acoperite de camuflaj, dar nemţii au prezentat o serie de informaţii despre acestea.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA, fratele mai mic al lui CLS, confirmat oficial

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat oficial numele CLA, care desemnează o berlină construită pe platforma lui A-Klasse. Modelul va debuta în ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Standul Mercedes-Benz, dominat de vehicule electrice

Mercedes-Benz a prezentat două vehicule electrice la Salonul Auto de la Paris. Vorbim despre SLS AMG Coupe Electric Drive şi B-Klasse Electric Drive. Cele două modele împart aceeaşi culoare.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive Concept a sosit la Paris

Pe lângă versiunea electrică de serie a lui SLS AMG Coupe, Mercedes-Benz a adus la Paris conceptul care prefigureză viitorul B-Klasse electric de serie.
Luni, 09 Iulie 2012 | General

Mercedes-Benz 540K von Krieger Special Roadster ar putea deveni cea mai scumpă maşină din lume

O casă de licitaţii pune la vânzare un Mercedes-Benz 540 K Special Roadster din 1936, condus de Baronesa Gisela von Krieger. Aceasta ar putea deveni cea mai scumpă maşină din lume.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Motorsport

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series este noul Safety Car din DTM

Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe debutează weekend-ul viitor în campionatul german DTM în postura de Safety Car.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz GLK a primit un facelift

Mercedes i-a aplicat un facelift serios lui GLK. Modelul are alt interior, un set de blocuri optice noi şi stopuri noi. Gama de motorizări a fost şi ea actualizată, iar GLK este oferit acum şi cu versiuni cu tracţiune spate.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes prezintă centurile active pentru locurile din spate

Mercedes a dezvoltat un sistem care uşurează accesul la centurile din spate odată cu deschiderea uşilor. Acesta oferă un nivel superior de siguranţă în cazul unui impact şi va debuta pe viitorul S-Klasse.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mercedes şi Jaguar pregătesc modele de performanţă cu tracţiune integrală

Jaguar şi Mercedes-Benz iau în considerare dezvoltarea unor berline de performanţă cu tracţiune integrală pentru anumite pieţe. Modelele ar putea debuta pe piaţă în următorii trei ani.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Mercedes ar putea lansa E-Klasse Superlight în 2015

Mercedes-Benz pregăteşte o versiune specială a viitorului E-Klasse. Aceasta este cu 350 de kilograme mai uşoară decât actualul model şi ar putea debuta în 2015 alături de o caroserie din fibră de carbon.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Tehnologie

JD Power SUA a făcut lista celor mai apreciate sisteme de navigaţie standard

Dodge Charger, Hyundai Genesis Coupe şi Chrysler 300 au cele mai apreciate sisteme de navigaţie standard oferite pe piaţa din Statele Unite ale Americii, anunţă JD Power. Toyota RAV4 stă la polul opus al clasamentului.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Industrie

Mercedes-Benz a deschis un studio de design în China

Mercedes-Benz este primul constructor premium din lume care deschide un studio de design în China, cea mai mare piaţă auto a Globului.
Marti, 12 Iulie 2011 | Tuning

Brabus a creat cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume

Tunerii de la Brabus au dezvoltat cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume. Punctul de plecare a fost Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio, căruia i-a fost aplicat un motor V12 bi-turbo de 800 CP şi 6.3 litri.
Joi, 07 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe în versiunea Black Series

Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe a fost surprinsă pe Circuitul Paul Ricard în cadrul unei sesiuni de test drive. Modelul oferă patru locuri, premieră pentru o versiune Black Series.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Salon Auto, Salonul Auto Paris, Paris, modele noi Mercedes-Benz, Mercedes CLS, Paris 2010, CLS, Mercedes-Benz CLS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru