Modele noi Volkswagen

Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Industrie

Volkswagen a construit 111.111.111 maşini

Cei de la Volkswagen sărbătoresc producţia a 111.111.111 de maşini. Modelul aniversar este un Golf GTI, versiunea de performanţă a celui mai bine vândut model al constructorului german.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Intern

OFICIAL: VW Passat Variant pleacă de la 21.630 euro în România

În ţara noastră, versiunea 1.4 TSI Trendline a lui Volkswagen Passat Variant porneşte de la 21.630 de euro cu toate taxele incluse. Motorizările şi dotările sunt identice cu cele ale versiunii sedan.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

VW aduce o versiune aniversară a lui Multivan la Hanovra

Volkswagen va prezenta Multivan Edition 25 la Târgul pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.
Marti, 31 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : VW şi Skoda testează împreună prototipul lui Lupo

Automarket vă prezintă, în premieră pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitoarelor Volkswagen Lupo şi Skoda Joyster în timpul testelor.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Viitoarele modele sport de la VW vor avea platforme Porsche

Inginerii Porsche vor crea o platformă care va fi utilizată de viitoarele modele sport de la Volkswagen. Aceasta se va numi MBS şi poate acomoda atât motoare amplasate longitudinal, cât şi motoare amplasate transversal.
Luni, 26 Iulie 2010 | Modele noi

Volkswagen lucrează deja la viitoarea generaţie a lui Polo

La doar un an de la debutul actualei generaţii a lui Polo, inginerii Volkswagen proiectează următoarea generaţie a acestui model, care va avea un design diferit şi dimensiuni exterioare crescute.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

OFICIAL: VW Caddy primeşte şi el faţa lui Golf

Vehiculul comercial Volkswagen Caddy a primit un facelift care îl aduce mai aproape de gama VW din punct de vedere stilistic. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an.
Joi, 01 Iulie 2010 | Modele noi

Noul Volkswagen Sharan - toate informaţiile şi imaginile

Volkswagen a dezvăluit informaţiile tehnice şi o galerie foto completă a noii generaţii Sharan. Spre deosebire de generaţia precedentă, platforma este dezvoltată integral de Volkswagen, iar design-ul este preluat subtil de la alte modele din gamă.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Volkswagen Jetta!

Nemţii de la Volkswagen au prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Jetta. Fratele lui Golf a primit o personalitate puternică şi un design deosebit.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru