Modele noi Volkswagen

Luni, 01 August 2011 | Tuning

B&B a dezvoltat un pachet de 362 CP pentru Volkswagen Golf GTI Edition 35

Contra sumei de 8.950 de euro, tunerii de la B&B urcă puterea lui Volkswagen Golf GTI Edition 35 la 362 CP şi cuplul motor maxim la 510 Nm.
Joi, 21 Iulie 2011 | General

Volkswagen Touareg a stabilit cea mai rapidă traversare a celor două Americi

Volkswagen Touareg şi echipa lui Rainer Zietlow deţin recordul mondial pentru cea mai rapidă traversare a autostrăzii Pan-Americana, cea mai lungă autostradă din lume.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Volkswagen Golf va avea un aspect mai sportiv

Englezii de la Autocar au prezentat o imagine prelucrată digital a viitorului Volkswagen Golf 7. Modelul va avea un aspect mai agresiv, anunţă sursele citate de britanici.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Tuning

Siemoneit Racing a prezentat un VW Golf R de 530 CP

Tunerii de la Siemoneit Racing oferă un pachet de maximum 530 CP pentru Volkswagen Golf R, care include şi un sistem de Launch Control şi setări speciale pentru DSG.
Joi, 16 Iunie 2011 | Modele noi

Volkswagen va oferi fiecare model din gamă şi în versiune hibridă

În următorii ani, Volkswagen va oferi o versiune hibridă a fiecărui model din gamă.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Volkswagen Eos facelift pleacă de la 25.969 de euro cu TVA inclus în România

Oficialii Volkswagen au anunţat preţurile lui Eos facelift în România. Cea mai ieftină versiune costă 25.969 de euro cu TVA inclus şi vine în compania unui motor 1.4 TSI de 122 CP.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.
Joi, 02 Iunie 2011 | Modele noi

Volkswagen Group va face trei versiuni diferite ale roadsterului Bluesport

Volkswagen a reconfirmat faptul că va construi trei modele pe platforma lui Bluesport şi a detaliat cum se vor diferenţia versiunile Audi şi Porsche de modelul cu sigla Volkswagen.
Miercuri, 25 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Tiguan facelift se prezintă

Volkswagen a prezentat un nou set de imagini cu Tiguan facelift şi a dezvăluit detaliile complete ale acestui model, inclusiv data lansării în Europa.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Volkswagen l-a prezentat pe Amarok în versiunea Ambulanţă

Expoziţia Rettmobil din 2011 a marcat debutul unui Volkswagen Amarok în versiunea Ambulanţă. Modelul a fost adaptat de o companie specializată în domeniu şi este destinat activităţilor pe teren accidentat.
Luni, 09 Mai 2011 | Mediu

OFICIAL: Volkswagen va avea hibrizi plug-in din 2013

Oficialii Volkswagen au confirmat faptul că vor lansa modele hibride care pot fi încărcate şi de la priză în 2013. Primul model de acest gen ar putea fi Golf TwinDrive.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

SHANGHAI 2011: Noul Volkswagen Beetle

După mai bine de zece ani de la ieşirea din producţie a precedesorului său, Volkswagen a lansat noua generaţie a lui Beetle la Salonul Auto de la Shanghai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Bulli Concept - versiunea modernă a vechiului Transporter

Nemţii de la Volkswagen aniversează existenţa celebrului Transporter 1 printr-un concept numit Bulli. Noul concept este animat de un motor electric şi oferă şase locuri.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale conceptelor Volkswagen desenate de Giugiaro

Casa de design Giugiaro a desenat primele concepte pentru noul său proprietar - Concernul Volkswagen. Cele două modele din imagini ar putea reprezenta o ipoteză de design pentru viitoarele Polo şi Scirocco.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: VW Golf Cabrio, în premieră mondială la Geneva

Volkswagen aduce la Geneva noul Golf VI Cabrio. Această denumire se întoarce în gama constructorului German după o absenţă de 12 ani. Ultimul Golf Cabrio era realizat pe platforma lui Golf III şi prezenta elemente de la Golf IV.
Marti, 08 Februarie 2011 | Modele noi

Volkswagen Golf VIII va avea o versiune care va consuma 2.35 litri la sută

Cea de-a opta generaţie a lui Golf va avea o versiune care va consuma doar 2.35 litri la sută. Modelul va fi disponibil pe piaţă în 2020.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen a lansat în Qatar un Touareg cu ornamente şi jante din aur

Volkswagen a prezentat o versiune specială a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar, alături de o versiune stilizată similar a lui Race Touareg 3. Touareg Gold Edition are ornamente din aur de 24 de carate.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Concepte

OFICIAL: Volkswagen XL1, conceptul care consumă 0.9 litri la sută

Volkswagen a prezentat conceptul XL1 la Salonul Auto de la Qatar. Pe lângă consumul impresionant, XL1 ne arată cum va evolua actualul design al germanilor.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte un SUV cu şapte locuri

Americanii vor primi o versiune mai ieftină şi mai mare a lui Touareg. Modelul va avea şapte locuri, dar nu se ştie dacă va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volkswagen Up va debuta la Geneva

Versiunea de producţie a lui Volkswagen Up va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Vânzările încep din luna decembrie 2011.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru