Viitorul Volkswagen Golf va avea un aspect mai sportiv

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.07.2011
Englezii de la Autocar au prezentat o imagine prelucrată digital a viitorului Volkswagen Golf 7. Modelul va avea un aspect mai agresiv, anunţă sursele citate de britanici.

Cea de-a şaptea generaţie a lui Volkswagen Golf va avea un aspect mult mai sportiv. Debutul său va avea loc în 2012, iar cei de la Volkswagen îi vor mări ecartamentul, vor reduce înălţimea şi poziţia la volan va fi coborâtă. Parbrizul va fi înclinat mai mult, pentru a marca o nouă direcţie de design, spun cei de la Autocar. Astfel, Golf va inspira sportivitate, nu doar spirit conservator.

Modificarea va crea o distincţie mult mai clară între Golf Plus şi versiunile cu trei şi cu cinci uşi ale lui Golf. Viitorul Golf Plus va fi mult mai uşor de indentificat şi va deveni un monovolum de segment C cu cinci locuri, al cărui principal atribut va fi spaţiul interior. Între timp, versiuena cu trei uşi a lui Volkswagen Golf va fi mult mai sportivă, spun cei de la Autocar, principala ţintă în materie de agresivitate fiind Opel Astra GTC.

În ceea ce priveşte modificările la nivelul interiorului, singurele informaţii sugerează o serie de schimbări la nivelul bordului. Consola centrală va fi orientată înspre şofer, marcând o schimbare semnificativă pentru cei de la Volkswagen, în timp ce panoul de instrumente va fi redesenat complet. La nivel mecanic, Golf 7 va primi un nou sistem de direcţie activă, numit "mechanical active".

Via | Autocar CGI | Autocar

Comentarii (8)

  • sportiv?!
    arata foarte ciudat...
    16 15
  • Florin
    bullshit...
    Nu cred ca VW vor fi in stare sa deseneze ceva mai frumos decat GTC Giulietta sau chiar si Megane.Sincer Golf e cel mai urat model din segment si tind sa cred ca asa va ramane situatia si in cazul generatiei care urmeaza.
    Cutie a fost, cutie va ramane.
    29 29
  • @ florin
    Nu poti sa-i zici urat ca nu e urat, este sters. Banal. Si asta din 2 motive, 1 pt ca golf 5 este deja de mult timp pe piata, si se stie ca vw la fiecare a 2-a generetie face schimbari majore, si 2 pt ca vw a facut o masina care sa se vanda in MASE. Nu degeaba a fost, ( poate inca este ) cel mai bine vandut. Este exact ca la haine daca vrei, la femei indiferent de ocazie, o rochie neagra te scoate din...problema :)

    Sau mai dau un exemplu poate mai elocvent, daca mie imi place mancarea picanta dar am 20 de invitati la masa, nu o fac dupa gustul meu personal ca cel mai probabil 15 din ei nu o sa manance :)

    De aia exista si concurenta...fiecare increaca sa acopere lipsurile rivaliilor.

    Acum la partea cu "vw nu stie sa deseneze", o sa imi sara toti in cap.
    Scirocco a fost primul lansat, apoi megane si GTC. si nu te supara dar ambele au foarte multe linii inspirate de la scirocco.
    29 9
  • @IISUS
    ce face ? primu a fost astra GTC in 2005 , an in care megane 2 coupe arata ca un fier de calcat iar vw avea probabil cel mai anost coupe ever golf 5 coupe.scirocco a aparut dupa vreo 3 ani ,iar megane 3 dupa scirocco. pentru ca acest desgin cu spatele coborat agresiv si cu luneta aia mica ce da un aer sportiv de la opel a plecat. nu stiu de unde le scoti. :))
    5 14
  • @IISUS
    stiu ca tu te-ai referit la astra j gtc ,dar acesta arata extrem de frumos insa nu e decat o evolutie clara din primul gtc. cred ca se observa usor asta.
    2 11
  • numai sportiv nu arata golf-ul...oricare ar fi el ..poti sa-i spui fiabil si solid dar in nici un caz aratos sau sportiv ca design
    3 7
  • Autocar
    Cei de la Autocar au desenat un Golf asa cum si-au imaginat ei, iar prostimea de pe forumul asta se cearta ca e, ba nu e, ba e, ba nu e frumos... Ca VW facea, face, ba nu face, ba nu, ca Opel...

    Fratioare, e o poza, un desen, o imaginatie, lasati compania VW in pace ca ei n-au nici o treaba cu intruchiparea asta!...
    11 1
  • gt - r
    ce imi place cand esti tu calm si destept :)). dar din pacate ai dreptate. mie imi place designul banal. de ce? pentru simplu motiv ca de exemplu opelul astra gtc este imposibil de condus atunci cand ai nevoie sa dai cu spatele pentru ca nu ai nici un fel de vizibilitate. de pus in vitrina este superb.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru