FOTO EXCLUSIV* : VW şi Skoda testează împreună prototipul lui Lupo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.08.2010
Automarket vă prezintă, în premieră pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitoarelor Volkswagen Lupo şi Skoda Joyster în timpul testelor.

Inginerii Volkswagen şi Skoda au testat împreună două prototipuri în baza conceptului Up. În versiunea Volkswagen, modelul care va fi creat în urma dezvoltării acestui prototip se va numi Lupo, în timp ce versiunea Skoda s-ar putea numi Joyster. Cei de la SEAT vor dezvolta şi ei o versiune a acestui prototip, dar nu au fost şi ei prezenţi la testul respectiv. Cele două prototipuri au aceleaşi forme, în ciuda camuflajului serios care încearcă să le protejeze pe cât posibil. Din ce putem observa, aspectul exterior al noilor modele de clasă mini din Grupul VAG nu diferă foarte mult faţă de cel prezentat de conceptul Up!.

Versiunea Seat a acestui model se va numi Arosa, iar debutul său va avea loc la aproape 12 luni din momentul în care Volkswagen Lupo va fi lansat pe piaţă. Toate cele trei versiuni ale acestui model au două uşi şi oferă spaţiu pentru patru adulţi şi o cantitate minimă de bagaje. În primă fază, modelul va fi oferit alături de motoare otto şi diesel de cilindree mică, dar Volkswgen va oferi şi o versiune electrică ulterior.

Clienţii vor putea comanda şi o versiune cu cinci uşi la un an de la debutul versiunii de caroserie surprinsă în aceste imagini.

Respectiva versiune va păstra dimensiunile exterioare şi va aplica încă două uşi pentru a uşura accesul pe bancheta din spate în încercarea de a-i oferi un spirit practic acestui model de clasa mini.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru