Motorsport

Marti, 30 Aprilie 2013 | General

Premieră istorică pentru Aston Martin: Primul vehicul alimentat cu hidrogen care parcurge Nurburgring-ul

Un Aston Martin Rapide S alimentat cu hidrogen a parcurs, în premieră pentru un vehicul care foloseşte acest combustibil alternativ, o tură a circuitului Nurburgring din Germania.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Motorsport

Aston Martin aduce un Rapide S alimentat cu hidrogen la cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Aston Martin a înscris un Rapide S alimentat cu hidrogen în cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Este primul automobil alimentat cu hidrogen care va concura într-un eveniment internaţional.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

Glume de 1 aprilie: Utilitara Toyota ProAce va concura în campionatul britanic de vehicule comerciale

Toyota va introduce modelul ProAce în campionatul britanic de vehicule comerciale. Trei echipe independente vor alerga cu modelul comercial în campionatul care va debuta în luna iulie.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Motorsport

Dacia va concura în Campionatul Suedez de Turisme cu un Logan de 400 CP

Dacia Dealer Team va concura în Campionatul Suedez de Turisme, STCC, cu un model care imită estetica noului Logan. Acesta dezvoltă 400 CP şi are un motor V6, dar nu are legătură cu platforma tehnică folosită de berlina din Mioveni.
Vineri, 22 Martie 2013 | Motorsport

Alpine revine: acesta e prototipul pregătit pentru Le Mans 2013

Francezii de la Alpine au prezentat prototipul cu care vor alerga în 2013 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în campionatul European Le Mans Series. Modelul marchează întoarcerea mărcii Alpine în lumea auto.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam R2 debutează la Geneva

Opel va prezenta la Salonul Auto de la Geneva versiunea de competiţie a lui Adam, pregătită pentru categoria R2 a regulamentului FIA.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Intern

Dunlop a premiat campionii din RoSBK, campionatul naţional de SuperBike

Gala Campionilor Dunlop RoSBK 2012 a premiat ieri cei mai buni piloţi în cursele de motociclism viteză organizate pe circuitele omologate din Europa. Sezonul 2012 a marcat debutul unei cupe speciale pentru debutanţi şi începători - GPRacer Rookies Cup.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Motorsport

Opel revine în motorsport cu Adam CUP şi cu Astra OPC CUP

Opel a anunţat astăzi că se va întoarce în spoturile cu motor, prezentând două modele de competiţie: Adam CUP şi Astra OPC Cup. În timp ce Astra OPC va alerga în competiţiile de anduranţă pe circuitele din Germania, Adam va urma un program internaţional în raliuri.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Feature

15 lucruri pe care nu le ştiai despre Lancia

Lancia se află aproape de un final fără glorie. Cu toate acestea, marca italiană este una dintre cele mai inovatoare din industria auto.
Joi, 05 Iulie 2012 | Motorsport

Chevrolet părăseşte WTCC după încheierea sezonului 2012

Chevrolet a anunţat că va părăsi campionatul WTCC la încheierea sezonului 2012. Constructorul renunţă la această competiţie în favoarea concentrării pe alte priorităţi.
Vineri, 18 Mai 2012 | Feature

FEATURE: BMW M - 40 de ani de istorie

BMW Motorsport GmbH. Sau, simplu, BMW M. Cea mai puternică literă din alfabet. Iată povestea celor 40 de ani de istorie BMW M GmbH.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Mai 2012 | Motorsport

BMW a obţinut victorii în patru competiţii diferite în acelaşi weekend

Nemţii de la BMW sărbătoresc un weekend încununat de succes în motorsport. Pe lângă reuşita din DTM, echipele motorizate de BMW au înscris victorii în patru competiţii diferite: ADAC GT Masters, FIA WTCC, SuperGT şi Campionatul GT din Italia.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | Motorsport

Nissan vine la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu un GT-R de serie

Într-o mişcare de marketing caracteristică mărcii, Nissan a anunţat că a înscris echipa de dezvoltare a lui GT-R în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Echipa va alerga cu un GT-R standard, în versiunea Club Track Edition.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Motorsport

Toyota a prezentat TS030 Hybrid, modelul cu care se întoarce în clasa LMP1 din Le Mans

Toyota a prezentat modelul cu care se va întoarce în cursele de anduranţă la clasa LMP1. Se numeşte TS030 Hybrid şi are un motor V8 aspirat de 3.8 litri şi un sistem hibrid special.
Luni, 24 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: Tragediile motorsportului - Piloţi care au murit în acţiune

Săptămâna trecută am pierdut doi piloţi din lumea sporturilor cu motor. Dan Wheldon şi Marco Simoncelli au murit în accidente tragice pe pista de curse. Automarket rememorează cele mai importante accidente fatale din ultima vreme.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Motorsport

Toyota se întoarce în Le Mans în 2012 cu un hibrid

După Porsche, Toyota şi-a anunţat întoarcerea în Le Mans, tot la clasa LMP1. Japonezii vor alerga cu un hibrid benzină-electric.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

REPORTAJ: Copilot de ocazie într-un Duster de 850 de cai putere

Dacia ne-a invitat la o plimbare în dreapta lui Jean Philippe Dayraut la bordul lui Dacia Duster No Limit, "versiunea" de motorsport de 850 de cai a modelului românesc. Ostilităţile s-au desfăşurat pe pista de încercări de la Titu.
Luni, 03 Octombrie 2011 | Feature

TOP 10 performanţe româneşti în motorsport

Automarket vă prezintă topul celor mai mari performanţe româneşti în motorsportul mondial. Aceştia sunt cei mai importanţi zece piloţi români care au intrat în istoria sporturilor cu motor!
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Ford Focus ST-R a debutat la Frankfurt

Versiunea de competiţie a lui Ford Focus ST a debutat astăzi la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul este omologat pentru competiţiile din Canada şi Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru