Nissan Leaf

Miercuri, 24 Iulie 2013 | Mediu

Alianţa Renault-Nissan a vândut 100.000 de vehicule electrice

Renault şi Nissan au luat o opţiune serioasă în dominarea pieţei destinată automobilelor electrice. Cele două companii au vândut împreună 100.000 de vechiule cu zero emisii.
Joi, 18 Iulie 2013 | Modele noi

Infiniti amână pentru 2015 lansarea modelului creat pe baza lui Nissan Leaf

Infiniti lucrează la propriul său model electric, bazat pe deja popularul Nissan Leaf. Modelul va fi poziţionat în segmentul premium şi va beneficia de o autonomie mai mare.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Modele noi

Infiniti amână primul său model electric în aşteptarea noii generaţii de acumulatori

Japonezii de la Infiniti au decis să amâne lansarea primului lor model electric, acesta fiind programat iniţial pentru anul 2015. Modelul respectiv, bazat pe platforma lui Nissan Leaf, va primi un sistem avansat de încărcare şi acumulatori mai performanţi.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Leaf Nismo - cel mai popular model electric are şi o versiune sportivă

Nismo a pregătit o versiune sportivă a actualului Nissan Leaf, cel mai popular model electric al momentului. Kitul vine cu noi elemente aerodinamice, mult mai agresive.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Mediu

Nissan: "93% dintre cumpărătorii electricei Leaf sunt foarte mulţumiţi de maşină"

Carlos Ghosn a prezentat ieri, la Oslo, câteva dintre cifrele-cheie adunate de modelul electric Leaf în cariera sa de până acum.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Industrie

Nissan Leaf face performanţă în Norvegia: locul al 13-lea pe modele în 2012

Locul al 13-lea în Norvegia, cotă de piaţă de aproape 2% şi a doua maşină în vânzări în al doilea oraş ca mărime din statul nordic. Acestea sunt cifrele incredibile ale electricei Nissan Leaf în cel mai dezvoltat stat european din punctul de vedere al infrastructurii pentru maşinile electrice.
Vineri, 29 Martie 2013 | Industrie

Nissan a început producţia europeană a lui Leaf

Fabrica Nissan din Sunderland a dat startul producţiei versiunii europene a electricei Leaf. Modelul primeşte 100 de schimbări faţă de varianta japoneză.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA LIVE: Standul Nissan subliniază reinventarea modelului Note

Nissan a dovedit în ultima vreme că poate să atace diferit piața europeană și să aibă succes. A renunțat la categorisirea clară a segmentelor și a îndrăznit prin modele precum Qashqai şi Juke. Acum este rândul reinventatului Note să dovedească ce poate.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Economic

Nissan Leaf - modelul s-a vândut deja în 50.000 de exemplare

Nissan a devenit producătorul cu cele mai multe vehicule electrice vândute la nivel mondial. Leaf a bifat 50.000 de comenzi şi se laudă cu peste 400 de milioane de kilometri parcurşi.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | Industrie

Chevrolet Volt și-a triplat vânzările în 2012

Chevrolet a anunțat că Volt, modelul său electric cu autonomie extinsă de un motor pe benzină, a reușit să vândă în 2012 de trei ori mai multe exemplare decât în 2011. Volt a câștigat astfel clar lupta cu Nissan Leaf.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | O lume nebuna

Reprezentanţii Nissan şi Fiat se luptă în declaraţii acide despre design

În cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, reprezentanţii Nissan şi reprezentanţii Fiat au început un război tăios al declaraţiilor, în care aceştia îşi critică reciproc modelele.
Marti, 20 Noiembrie 2012 | Modele noi

Japonia: Nissan lansează o versiune îmbunătăţită a lui Leaf, cu o autonomie mărită

Nissan Leaf a primit un facelift tehnic pe piaţa din Japonia. Versiunea actualizată oferă o autonomie mărită cu 14% şi este echipată cu un motor perfecţionat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Concepte

Nissan NSC-2015: maşina care îşi caută singură locul de parcare

Nissan a prezentat la un eveniment japonez un concept bazat pe Leaf. Acesta dispune de tehnologii care astăzi par SF: îşi caută loc de parcare după ce l-a lăsat pe posesorul ei la birou, revine la locul de întâlnire când acesta pleacă şi, foarte important, se conduce singură.
Luni, 20 August 2012 | Mediu

Nissan Leaf va veni în 2013 cu o autonomie îmbunătăţită: de la 160 la 200 de kilometri

Eficientizarea motoarelor şi îmbunătăţirea performanţelor bateriilor lui Leaf le va permite inginerilor japonezi să dezvolte o versiune 2013 mult mai performantă a modelului electric Nissan.
Joi, 12 Iulie 2012 | General

Poliţia din Portugalia primeşte o flotă de Nissan Leaf

Poliţia din Portugalia a anunţat că va include în flota sa de vehicule şi 8 exemplare ale modelului Nissan leaf pentru a reduce impactul său asupra mediului înconjurător.
Marti, 26 Iunie 2012 | General

Studiu: Toyota este cel mai ”verde” brand din lume

În topul celor mai ”verzi” 100 de companii din lume, Toyota a reuşit să ocupe prima poziţie. Alte trei branduri auto reuşesc să pătrundă în Top 10.
Marti, 26 Iunie 2012 | General

Nissan Leaf va alerga la Goodwood în marşarier

Nissan a anunţat că va alerga la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu un Leaf care va parcurge traseul de 1.86 kilometri în marşarier.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Nissan: Viitorul Leaf va avea un design neconvenţional

Nissan promite că viitoarea generaţie a lui Leaf va avea un design neconvenţional, care va fi mult mai îndrăzneţ faţă de actualul model.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Mediu

Norvegia: Nissan a vândut 1.000 de unităţi Leaf în şase luni

Nissan a reuşit să vândă 1.000 de unităţi Leaf pe piaţa din Norvegia în doar şase luni. Până acum, Leaf a fost vândut în 25.000 de unităţi la nivel mondial.
Joi, 12 Aprilie 2012 | General

Şeful Renault-Nissan: "10% din maşinile pe care le vom vinde în 2020 vor fi electrice"

Carlos Ghosn, preşedintele Renault-Nissan, este încrezător în viitorul modelelelor electrice şi consideră că acest tip de vehicule va reprezenta 10% din totalul vânzărilor alianţei în 2020.

Tag-uri similare

BMW, Toyota, Nissan, masini electrice, Volvo, Mini, Infiniti, Nissan Leaf, design, vehicule electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru