Nissan Micra

Marti, 24 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care anunţă sportivitatea noii generaţii Micra

Nissan a publicat prima imagine a conceptului Sway, programat să debuteze live la Salonul de la Geneva. Prototipul japonezilor anticipează viitoarea generaţie Micra, complet schimbată de ceea ce vedem în prezent.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Joi, 16 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan Sport Sedan Concept are faţa viitorului Almera, rivalul lui VW Golf

Designerul şef Nissan a făcut lumină în cazul viitorului model compact cu care japonezii vor încerca să bată Volkswagen Golf. Hatchback-ul va
Luni, 01 Iulie 2013 | Modele noi

Primele schiţe ale modelului care anunţă renaşterea Datsun

Datsun va dezvălui modelul care îi va consemna renaşterea oficială în 15 iulie. Botezat cu numele de cod K2, modelul va fi unul cu un preţ abordabil.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra Nismo, "tratament" sport pentru citadina japoneză

Nissan Micra a devenit al treilea membru al gamei Nismo. Citadina a primit un kit estetic, o suspensie sport şi un motor de 116 CP. Debutul pe piaţa europeană nu a fost confirmat încă.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift, primele imagini oficiale ale versiunii restilizate a citadinei

Micra, cel mai mic model din gama Nissan, a primit un facelift serios la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă.
Joi, 23 Mai 2013 | Siguranta

Nissan face un recall de 841.000 unităţi pentru Micra şi Cube

Nissan a anunţat o campanie globală de rechemare în service pentru modelele Micra şi Cube produse între 2002 şi 2006. Proprietarii vehiculelor afectate vor fi invitaţi de reprezentanţii mărcii la service pentru strângerea corectă a unor şuruburi.
Duminica, 28 Aprilie 2013 | Industrie

Nissan Micra - noua generație va fi construită în Franța

Nissan a decis ca viitoarea generație a modelului Micra să fie construită cu ajutorul partenerului Renault. Începând din 2016, noul Nissan Micra va fi asamblat la uzina Renault Flins, Franța.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Industrie

Renault va construi noua generaţie a lui Nissan Micra în Franţa

Noua generaţie a lui Nissan Micra va fi construită la uzina Renault din Flins, Franţa. Producţia va începe în 2016, iar cota anunţată pentru primul an este de 80.000 de unităţi.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift debutează la vară, însă nu adoptă schimbările modelului din Thailanda

Nissan a publicat săptămâna trecut un facelift al actualului Micra pentru publicul din Thailanda. Şi modelul european va fi revizuit în această vară, însă modificările nu le vor copia pe cel ale modelului deja expus.
Luni, 25 Martie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift - primele imagini ale mezinului japonez

Nissan a dezvăluit noul Micra facelift tocmai în Thailanda. Modelul cu o faţă nouă şi o echipare revizuită îşi va face debutul şi pe piaţa din Europa.
Joi, 19 Iulie 2012 | General

Nissan a lansat un concurs pentru a aniversa 30 de ani de Micra

Nissan Micra împlineşte anul viitor venerabila vârstă de 30 de ani. Japonezii s-au gândit şi la o competiţie inedită, care caută cele mai frumoase exemplare ale vechilor generaţii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Nissan: "Conceptul Invitation va ataca direct Ford Fiesta şi VW Polo"

Nissan va deveni primul constructor european care va oferi trei modele complet diferite în segmentul mic. Conceptul Invitation va da naştere unui model de serie care va ataca direct numele mari din această clasă.
Luni, 31 Octombrie 2011 | Modele noi

Renault Pulse, fratele francez al lui Nissan Micra

Renault a prezentat Pulse, fratele geamăn al japonezului Nissan Micra, destinat să facă vânzări mari pe piaţa din India, pentru care a fost special creat.
Luni, 26 Septembrie 2011 | Intern

Noul Nissan Micra, lansat în România

Cea de-a patra generaţie a lui Nissan Micra a debutat pe piaţa din România. În versiunea 1.2 benzină, aceasta are un preţ de pornire de 7.800 de euro cu TVA inclus şi trei prime de casare.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Nissan Compact Sport Concept - un Micra de 190 CP

Nissan a prezentat la Shanghai un concept care, după toate probabilităţile, prefigurează o versiune sport a subcompactei citadine Micra.
Vineri, 18 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Nissan Micra DIG-S - "benzinarul" ecologic debutează la Geneva

Nissan va expune la Geneva versiunea DIG-S a modelului micra, echipată cu cel mai ecologic motor pe benzină al japonezilor, capabil să emită doar 95 de g/km.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Joi, 28 Octombrie 2010 | Siguranta

Nissan recheamă 2.14 milioane de maşini în service la nivel mondial

Rechemările în service care au lovit marii producători japonezi în acest an îi ating şi pe cei de la Nissan, care au anunţat astăzi un recall de peste două milioane de unităţi. Campania nu afectează România.
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

Platforma lui Nissan Micra va da naştere viitorului Note

Platforma V, lansată odată cu noua generaţie Micra, va da naştere în următorii doi ani unui sedan subcompact şi unui MPV, cel mai probabil urmaş al lui Note.

Tag-uri similare

Nissan, Geneva 2010, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, poze Nissan, vanzari Nissan, Micra, platforma, generatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru