SHANGHAI 2011: Nissan Compact Sport Concept - un Micra de 190 CP

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.04.2011
Nissan a prezentat la Shanghai un concept care, după toate probabilităţile, prefigurează o versiune sport a subcompactei citadine Micra.

Nissan a prezentat la Salonul de la Shanghai, care şi-a deschis porţile pentru jurnalişti în cursul zilei de ieri, o versiune-concept a celei mai noi generaţii Micra. Deşi numele conceptului nu are nicio legătură cu cel al modelului de segment B al japonezilor, noul Nissan Compact Sport Concept pare a fi prototipul unei versiuni sportive a lui Micra.

Sub capotă, conceptul Compact Sport vine cu motorul de 190 de cai putere pe care îl putem vedea deja în serie pe Juke, acesta fiind cuplat unei cutii CVT Xtronic M6. 

Partea exterioară a conceptului Nissan a fost dezvoltată de biroul din China al constructorului japonez. Foarte interesant este faptul că dimensiunile prototipului sunt mai mici decât cele ale versiunii de serie. Nissan nu a specificat dacă şi când acest concept va fi produs în serie, astfel că va trebui să aşteptăm câteva luni pentru a urmări evoluţia lui Compact Sport Concept.

via | Nissan

Comentarii (4)

  • ???
    De ce naiba nu au scos deodata Micra cu alura asta? Cu siguranta aveau un succes nebun!
    3 1
  • Ciudata
    Ciudata dar nu si urata.
    1 1
  • -=
    frumoasa!!!
    0 0
  • foarte frumos
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru