Opel Astra

Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Intern

Noul Opel Astra poate fi testat la dealeri in acest weekend

In weekendul 22-24 ianuarie, dealerii Opel din tara le ofera celor interesati ocazia de a testa in premiera noua generatie a lui Astra.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Reclama pentru Opel Astra copiaza filmele cu James Bond

Opel a lansat recent reclama completa a noii generatii Astra. Filmul publicitar se inspira din celebrele pelicule cu James Bond.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | Economic

Opel a primit deja 45.000 de comenzi pentru noul Astra

Prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, noul Opel Astra a adus deja 45.000 de clienti constructorului german.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Siguranta

Siguranta: 5 stele pentru Astra, Cruze, Scirocco si BMW X1 (+VIDEO)

BMW X1, Chevrolet Cruze, Citroen DS3, Infiniti FX, Mazda3, Mercedes E-Klasse, Mercedes GLK, Opel Astra, Peugeot 5008 si VW Scirocco au primit cinci stele EuroNCAP. Toyota Urban Cruiser a dezamagit, primind doar trei stele.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Industrie

Noul Astra salveaza productia Opel in octombrie

Noua generatie a modelului Astra a crescut productia Opel in luna octombrie cu pana la 77%. Din septembrie si pana in prezent comenzile pentru compactul din Russelsheim au totalizat 35.000 de exemplare.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Noul Opel Astra GTC, prima ipoteza foto

Versiunea coupe a actualului Opel Astra va sosi abia in 2011. Modelul compact va propune o abordare agresiva, pe care fanii au incercat deja sa o anticipeze cu o prelucrare digitala.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Premii auto

Iata cei sapte finalisti ai concursului Masina Anului in Europa!

Editia de anul acesta a concursului Masina Anului in Europa se va disputa intre nume grele precum Mercedes E-Klasse, Opel Astra sau VW Polo. Sa nu uitam insa si de noii veniti: Toyota iQ, Skoda Yeti si Peugeot 3008.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Intern

Noul Opel Astra, de la 14.250 de euro in Romania

Noua generatie a lui Opel Astra va putea fi comandata incepand cu luna viitoare, urmand ca livrarile sa aiba loc in ianuarie.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Opel Astra

Jurnalistii britanici de la Autocar au avut deja ocazia de a testa noua generatie a modelului Astra.Primele impresii au fost sintetizate in filmul urmator.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

General Motors va construi noul Astra cu 25% mai repede

Oficialii GM au anuntat ca au reusit sa "taie" 6 ore din timpul de productie al lui Astra. Aceasta imbunatatire a fost realizat atat prin modernizarea fabricii, cat si prin optimizarea modelului.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Industrie

Opel va renunta la Astra TwinTop

Opel Astra TwinTop va fi eliminat din gama producatorului german din cauza vanzarilor slabe. Eventualul inlocuitor al acestuia va fi disponibil doar cu acoperis din panza.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Video

6xVIDEO: Tehnologia din spatele noului Opel Astra

Opel a lansat o serie de clip-uri pentru a prezenta tehnologia din spatele noului Astra I, model care a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Opel Astra!

A sasea generatie a compactei Astra isi arata in sfarsit formele. Acestea sunt imprumutate foarte inspirat din cele ale fratelui mai mare Insignia.

Tag-uri similare

Opel, GM, vanzari, productie, Marea Britanie, Volkswagen Golf, siguranta, Ford Focus, Insignia, Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru